Witam, jak w tytule sprzedam silnik do tenerki, silnik ogólnie w dobrym stanie aczkolwiek do regulacji jest głowica gdyż na zaworach ssących praktycznie nie ma luzu, na dwóch 0.05 a pozostałe cztery na zero, wydechowe ok (obecne płytki na od 170 do 174 także jest jeszcze trochę zapasu), objawem jest kompresja która idzie przez odme, tragedii nie ma ale raczej taka być nie powinna, myślę że jest to raczej wina nie domykajacych się zaworów lecz ręki uciąć sobie nie dam
. Gorszy scenariusz to kiepskie pierścienie jednakże tenerka jeździła do samego końca, nie było problemów z paleniem, nie kopcila na biało a i mocy jej nie brakowało także regulacja zaworów powinna wystarczyć. Sprzedaje gdyż trafiła mi się możliwość zmiany na 850 3vd. Cena za goły silnik bez osprzętu 1100zl.
Mam do sprzedania również gaźniki, dwa lata temu wymienione membrany przepustnicy, na przepustnicach nie ma luzu, iglice nie wytarte, cena 450zl.
Modul zapłonowy 3ld - 300zl
Woecej informacji na priv lub tel 667 024 659.

Mam do sprzedania również gaźniki, dwa lata temu wymienione membrany przepustnicy, na przepustnicach nie ma luzu, iglice nie wytarte, cena 450zl.
Modul zapłonowy 3ld - 300zl
Woecej informacji na priv lub tel 667 024 659.
Komentarz