Witam, do sprzedania Yamaha Tenere XTZ660 92r. Ubiezpieczenie, przegład techniczny do lutego 2019r.
Motor kupiłem w tym sezonie, zrobiłem nim 12 tysięcy - bez żadnego probłemu, z czego jestem bardzo zadowolony. Tenere przygotowałem dla podróży nad morze do chorwacji.
Tenerka kupiona od p. Pawła - dobrego mechanika z warszatatu "Doctor Motor w Piastowie pod Warszawą. Motorek bardo ładnie pracuje, silnik zadbany.
Od momentu zakupu było zrobiono:
- nowy akumulator
- zestaw aluminiowych kufrów w których mieście się sporo rzeczy
- gmole zakupione na forum
- boczne torby na gmole
- ładowarka usb
- zamontowany oryginalny tłumik, w zestawie dodaje jeszcze jeden, tunigowany który bardzo ładnie burczy
- zamontowana narzędziówka
- opony Heidenau k60 Scaut (tył do wymiany), dodaje zestaw krosowych opon, które były na motorze jak go kupiłem
cena 8500zł - motor z kuframi i wszystkim co jest na motorze
kontakt - 537 433 249 Andrzej
lokalizacja - Warszawa, Bemowo

Motor kupiłem w tym sezonie, zrobiłem nim 12 tysięcy - bez żadnego probłemu, z czego jestem bardzo zadowolony. Tenere przygotowałem dla podróży nad morze do chorwacji.
Tenerka kupiona od p. Pawła - dobrego mechanika z warszatatu "Doctor Motor w Piastowie pod Warszawą. Motorek bardo ładnie pracuje, silnik zadbany.
Od momentu zakupu było zrobiono:
- nowy akumulator
- zestaw aluminiowych kufrów w których mieście się sporo rzeczy
- gmole zakupione na forum
- boczne torby na gmole
- ładowarka usb
- zamontowany oryginalny tłumik, w zestawie dodaje jeszcze jeden, tunigowany który bardzo ładnie burczy
- zamontowana narzędziówka
- opony Heidenau k60 Scaut (tył do wymiany), dodaje zestaw krosowych opon, które były na motorze jak go kupiłem
cena 8500zł - motor z kuframi i wszystkim co jest na motorze
kontakt - 537 433 249 Andrzej
lokalizacja - Warszawa, Bemowo

Komentarz