Ahoj,
Do wziecia za 25k PLN jest moj kon roboczy: KTM LC8 990 Adventure 2009.
Nalatane mam 52kkm i rosnie
kon.jpg
Dodane i zrobione jest bardzo duzo i na pewno wszystkiego nie wymienie, ale:
-regulowana szyba Givi Airflow
-oslona lampy
-grzane manetki
-mocowanie i amor skretu
-kulka RAM mount nad zegarami
-nowe zegary (maja 5kkm)
-nowy oryginalny wysprzeglik (~7kkm)
-zestaw naprawczy pompy sprzegla
-krotkie klamki na dwa palce (oryginaly dodaje)
-poszerzenie stopki bocznej
-centralka
-oslona pompy hamulca tylnego
-gmole - jak na foto
-stelaze + plyta z tylu
-kufer centralny
-skladane lusterka (oryginaly chyba tez mam i dam)
-wydechy to tytanowe akrapy (db killery mam, ale jezdze teraz bez i jest ogien i lepiej idzie od dolu)
Motocykl przegladany i wymieniany eksploatacyjnie zgodnie z najwyzszej jakosci planem serwisowym by marcinjunak - wiec nie spodziewajcie sie, ze np amory nie byly serwisowane. Wszystko robione pod siebie na biezaco. Stoi na TKC 80 - przod do dojechania i wymiany - pewnie bym na wiosne zmienial, tyl ma ze 2kkm - tegoroczny. Znany zlotowo
Brzmi oblednie. Za telefony i wiadomosci w stylu "dam xx i jutro jestem" dziekuje serdecznie - jak przyjedziesz z 25 mozemy dyskutowac ;-)
Aha - nie jest jezdzony przez kobiete do kosciola, ale tez nie latal w takim prawdziwym offie. Uzytkowany zgodnie z przeznaczeniem, lezal, ale jak to KTM - gniotsa-nie-lamiotsa. Mi sie wiecej stalo, niz jemu ;-)
Na razie sytawiam kontrolnie tylko na forach i dla znajomych, nie musze sprzedac ani jutro, ani za tydzien.
Do wziecia za 25k PLN jest moj kon roboczy: KTM LC8 990 Adventure 2009.
Nalatane mam 52kkm i rosnie
kon.jpg
Dodane i zrobione jest bardzo duzo i na pewno wszystkiego nie wymienie, ale:
-regulowana szyba Givi Airflow
-oslona lampy
-grzane manetki
-mocowanie i amor skretu
-kulka RAM mount nad zegarami
-nowe zegary (maja 5kkm)
-nowy oryginalny wysprzeglik (~7kkm)
-zestaw naprawczy pompy sprzegla
-krotkie klamki na dwa palce (oryginaly dodaje)
-poszerzenie stopki bocznej
-centralka
-oslona pompy hamulca tylnego
-gmole - jak na foto
-stelaze + plyta z tylu
-kufer centralny
-skladane lusterka (oryginaly chyba tez mam i dam)
-wydechy to tytanowe akrapy (db killery mam, ale jezdze teraz bez i jest ogien i lepiej idzie od dolu)
Motocykl przegladany i wymieniany eksploatacyjnie zgodnie z najwyzszej jakosci planem serwisowym by marcinjunak - wiec nie spodziewajcie sie, ze np amory nie byly serwisowane. Wszystko robione pod siebie na biezaco. Stoi na TKC 80 - przod do dojechania i wymiany - pewnie bym na wiosne zmienial, tyl ma ze 2kkm - tegoroczny. Znany zlotowo

Aha - nie jest jezdzony przez kobiete do kosciola, ale tez nie latal w takim prawdziwym offie. Uzytkowany zgodnie z przeznaczeniem, lezal, ale jak to KTM - gniotsa-nie-lamiotsa. Mi sie wiecej stalo, niz jemu ;-)
Na razie sytawiam kontrolnie tylko na forach i dla znajomych, nie musze sprzedac ani jutro, ani za tydzien.
Komentarz