Ostatnio znalazłem takie cuś na Orlenie, za całe 12 PLN. Przeznaczone docelowo doa aut typu Skoda Yeti, ale trasy fajne i na moto
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polecam przewodnik
Zwiń
X
-
fakt, fajne. przez ostatnie 2 dni przejechaliśmy z Bigboyem explorerem (pewnie się jeszcze odezwie) 2 trasy, jurę i żywiec. obie opisane ponoć jako trudne: o ile jura jest w zasadzie przeciętną przejażdżką po polnych drogach, z paroma piaszczystymi kawałkami, o tyle trasa żywiecka wokół rajczy jest... no, na moto teraz bym się tam nie odważył jechać, a czy w ogóle to też nie wiem - zwłaszcza ostatni zjazd przez las jest masakryczny, wąski głęboki żleb, koszmarnie kamienisty; z motocyklem chyba zszedłbym tam na piechotę albo na zawał
zaletą są w zasadzie bardzo dokładne opisy tras, tylko raz zmyliliśmy drogę. co do treści się nie wypowiadam, w samochodzie źle mi się czyta. ponoć ma być tego więcej wydane, zobaczymy
jsz
-
Jeszua już własciwie napisał wszystkoco do obu tych tras (Jura i Żywiec) - w przewodniku obie opisane jako trudne. Nie wiem czemu tak ale nie jest to właściwe. Trasa po Jurze jest dość lekka nawet na moto (dla auta terenowego to spacerek). Trasa Zywiecka cała bardzo przyjemna oprócz tego ostatniego zjazdu.
Galeria zdjęć Zywiec KLIK
Galeria zdjęć z trasy po Jurze KLIK
Tutaj można sobie zobaczyć zrzuty GPS (między innymi z tych tras) KLIK
Komentarz
-
Proszę bardzo http://podroze.auto-swiat.pl/category/przewodnik-4x4/ . Trasa koło Warki jest podobno dość sympatyczna (i prościutka zarazem).
Komentarz
-
Z forum ADV:
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
Komentarz