Kotlina Kłodzka zaprasza a piękne góry kuszą tak więc zapraszam na małą zajawkę. Fotek kilka ustrzeliłem akurat by na krótką fotorelację starczyło. Miejsce dość ciekawe Góry Bystrzyckie to trochę mniej znana część Kotliny Kłodzkiej dość dzika miejscami bardzo przypominająca Bieszczady. Miłego oglądania.

Na początek długa prosta szutrowa droga aż po horyzont za i przed motocyklem. I może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie ta wysokość ok.700-800m.n.p.m.

Przy drodze strażnik, na szczęście kamienny.

Prostych już dość, teraz troszkę zakrętów w malowniczej scenerii lasu.

Czasem krótki wypad z lasu do cywilizacji

Ale już za chwilę z powrotem szutrowy RAJ

Jazda wzdłuż poziomic przy całkiem stromy zboczu górskim bardzo przyjemnym szutrem.

Są góry musza być widoki. Panorama na Kotlinę Kłodzką, w dole Paszków dalej Polanica – Zdrój

Moja własna kozica górska – dzielny XT 660R

Co zakręt to lepszy widok

Prawda że przyjemna ścieżka, rączka sama się odkręca na ten widok

Na pamiątkę

I na koniec autor szczerzy zęby. A jakby ktoś był w pobliżu Kłodzka, Polanicy Zdrój to zapraszam do Paszkowa 30 do Zającówki może uda się razem polatać po okolicy.

Na początek długa prosta szutrowa droga aż po horyzont za i przed motocyklem. I może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie ta wysokość ok.700-800m.n.p.m.

Przy drodze strażnik, na szczęście kamienny.

Prostych już dość, teraz troszkę zakrętów w malowniczej scenerii lasu.

Czasem krótki wypad z lasu do cywilizacji

Ale już za chwilę z powrotem szutrowy RAJ

Jazda wzdłuż poziomic przy całkiem stromy zboczu górskim bardzo przyjemnym szutrem.

Są góry musza być widoki. Panorama na Kotlinę Kłodzką, w dole Paszków dalej Polanica – Zdrój

Moja własna kozica górska – dzielny XT 660R

Co zakręt to lepszy widok

Prawda że przyjemna ścieżka, rączka sama się odkręca na ten widok

Na pamiątkę

I na koniec autor szczerzy zęby. A jakby ktoś był w pobliżu Kłodzka, Polanicy Zdrój to zapraszam do Paszkowa 30 do Zającówki może uda się razem polatać po okolicy.
Komentarz