Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakieś plany wyjazdowe w sezonie 2011?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Stany...

.. tak jeszcze z forum archiwalnego...

Może ktoś usmiecha się intensywniej w tamtym kierunku...?
    Pozdrawiam
    L.

Komentarz

Zamieszczone przez lukasz809b Zobacz posta
      .. tak jeszcze z forum archiwalnego...

Może ktoś usmiecha się intensywniej w tamtym kierunku...?
      Pozdrawiam
      L.
      Nie ma opcji by tyle wolnego gdziekolwiek mi dali
      --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zrób tak jak Ksenon- nie chcą dać wolnego -> zmień pracę
        sigpic
        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

ja z przyjemnością podłączyłbym się do ekipy jadącej:
          1. Norwegia część południowa,
          2. Ukraina (Zona i/lub Krym)
          3. Bułgaria i/lub Rumunia.
          Wycieczka nie karkołomna (brak umiejętności off), raczej budżetowa (wolę więcej zobaczyć niż nocować po **** hotelach. Oczywiście nie wszystkie na raz tylko któraś z nich, bo budżet ograniczony.

Mam nadzieję, że bliżej początku sezonu zaczną się pojawiać konkretne propozycje wyjazdów.

Komentarz

Coś takiego wylicytować to dopiero by była wyprawa

Licytuj przedmioty na aukcjach Allegro dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Włącz się do akcji i wspieraj szczytne cele!

Komentarz

A może by tak Aggstein w Austrii?

Albo Neuschwanstein w Bawarii?:

sigpic
              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Ja to chętnie

Komentarz

do niemcow Ci sie zachcialo ?

tu nie ma po co jechac ;-)
                  sigpic

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Ech plany!

Na razie planuję trasy na biegówki, G. Świętokrzyskie są pod to idealne.
                      A dziś siedzę sobie za biurkiem w pewnym starostwie mapy turystyczne zamawiam i przewodników szukam.

Ciągną mnie trzy kierunki
                      Roztocze Polesie Pogórze Przemyskie
                      Sudety
                      Mazury

Niestety wszystko zależy od czasu i te dwa ostatnie kierunki planuję już od dwóch sezonów.
                      Dlatego raczej myślę o wypadach dwu trzy dniowych. Tyle czasu zawsze się wykroi.
                      Ponieważ na tak krótko daleko się nie zajedzie, myślę o turystyce prawdziwie enduro. Czyli odpuścić przeloty trasami a zaraz za miastem zjeżdżać w lokalne i gruntowe drogi.
                      Marszruta w gps i jazda. Ile ciekawych zadupi się wtedy "odkryje".

A zagranicę...w tym sezonie plany na druga część Ukrainy przeprawowo, rejony wielkich rezerwatów bagiennych. Ale o tym nie ma co pisać bo to temat na weterana.

PS W najbliższym sezonie muszę już zapodać temat stworzenia grupy świętokrzyskiej na wspólne wypady w okoliczne piękne fotogeniczne zadupia i offroudowe pustki.

Pozdrawiam
                      Tomek

Komentarz

Zamieszczone przez Tomur Zobacz posta
                        Ech plany!

Na razie planuję trasy na biegówki, G. Świętokrzyskie sÄ… pod to idealne.
                        A dziś siedzę sobie za biurkiem w pewnym starostwie mapy turystyczne zamawiam i przewodników szukam.

Ciągną mnie trzy kierunki
                        Roztocze Polesie Pogórze Przemyskie
                        Sudety
                        Mazury

Niestety wszystko zależy od czasu i te dwa ostatnie kierunki planuję już od dwóch sezonów.
                        Dlatego raczej myślę o wypadach dwu trzy dniowych. Tyle czasu zawsze się wykroi.
                        Ponieważ na tak krótko daleko się nie zajedzie, myślę o turystyce prawdziwie enduro. Czyli odpuścić przeloty trasami a zaraz za miastem zjeżdżać w lokalne i gruntowe drogi.
                        Marszruta w gps i jazda. Ile ciekawych zadupi się wtedy "odkryje".

A zagranicę...w tym sezonie plany na druga część Ukrainy przeprawowo, rejony wielkich rezerwatów bagiennych. Ale o tym nie ma co pisać bo to temat na weterana.

PS W najbliższym sezonie muszę już zapodać temat stworzenia grupy świętokrzyskiej na wspólne wypady w okoliczne piękne fotogeniczne zadupia i offroudowe pustki.

Pozdrawiam
                        Tomek
                        Jak mam czas w wekendowe popołudnie to na Telegraf nieraz wpadam, słyszałem że w Bodzentynie fajny stok otworzyli !
                        podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
                          Osobiście to w zimę mam nadzieję, że jakieś narty na co najmniej jeden łykend.. Wiosna - remoncik w tenerce, a potem się zobaczy na co będzie faza, czas i pieniądze
                          Na pewno będą narty i remoncik
                          W sumie coraz częściej przez głowę przechodzi myśl - a co jak śniegi stopnieją? I jeżeli chodzi o motocyklowe plany wyjazdowe, to w moim przypadku (poza tym, że może bym się w końcu nauczyła jeździć )..

1. Blisko wokół komina bardziej poeksplorować okolice Garwolina (młyny, stare cegielnie itd. itp.) oraz okolice Mińska Maz. (stare dwory i pałace)
                          2. Dookoła komina lecz minimalnie dalej: Podlasie, Lubelszczyzna
                          3. I jakoś na niezbyt długi urlop gdzieś na wschód, może południowy, a może nie

Bardzo długiego urlopu tym razem chyba nie będzie, choć na przyszły rok mam 36 dni urlopu

Pozdrawiam,
                          Gosia
                          Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Posty dotyczące Zony przeniosem tu: http://xtzclub.pl/threads/1884-Elekt...a-w-Czarnobylu

Komentarz

A my jedziemy na początek do Austrii na ErzbergRodeo zobaczyć kolejne zwycięstwo Tadka B. Później Italia lub Słowenia. Prawdopodobnie oba Ino motonga nie mam, a to przez znanego Wam kolege B, który zbił mnie z tropu

Komentarz

Zamieszczone przez Cezary Zobacz posta
                                ja planuje wschód, murmańsk, a jak wyjdzie to kazachstan. Chcę też koniecznie zachaczyć o Rumunie.
                                Kolego a kiedy planujesz ten Murmańsk?
                                Ja też mam zamiar się tam pojawić pod koniec czerwca

Komentarz

Pracuję...
                                X