Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wiosna - ściana wschodnia (lubelszczyzna) 14-15 maj
Jak się zmobilizuję to podeślę kilka zdjęć ze ściany wchodniej z zeszłego roku.
Bardzo chętnie wybiorę się tam jeszcze raz, jeszcze wiele miejsc do odwiedzenie zostało, a jest tam pięknie.
Mam tylko nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja z zeszłego roku, czyli chętnych było wielu, a wyszło jak zwykle....
Większości na dzień przed wyjazdem wypadły zajebiście ważne sprawy, kórych nijak nie można było przewidzieć....
Trzeba wierzyć w ludzi i mieć nadzieje.....zawsze i do końca bez względu na okoliczności;-)
dodałem wydarzenie do kalendarza, jak się uda to zawitam ale mam do zaliczenia jeszcze zlot weteranów w Mińsku Mazowieckim w terminie nie opodal więc czas i kasa pokażą co się uda zrobić. Wstępnie możecie mnie wpisać na listę.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
będę się starał trase zapętlić tak zebysmy zrobili trase Włodawa-Świerze-Włodawa,oczywiscie inna trasa w obie strony
a finał u mnie na działeczce z grillem
13 maja urodziny, wiec 14 wyprawiam swoje urodziny i ognisko-grill zlotowy
Komentarz