Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wiosna - ściana wschodnia (lubelszczyzna) 14-15 maj

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Cos nas malo na liscie...
    Zmieniam liste, bo kolega Tomek jest u nas na forum jako tomman, ale rzadko zaglada na forum... jak z nim rozmawialem wstepnie tez sie zadeklarowal, tym bardziej ze pochodzi z Wlodawy... a jechalby razem ze mna z Puław, ja ST on DR...

1. trocin
    2. tomman (wstepnie)
    3. marcinjunak (wstępnie)
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

mało mało ale jak w połowie kwietnia objadę trasę, wrzucę na forum i podam konkretne szczegóły to mam nadzieje ze się ochotnicy ruszą ze snu zimowego

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

moj motor jest na etapie składania silnika jak tylko uda sie wszytsko zlozyc i odpalic objade trase w kwietniu i w maju, woda w tym roku wyjatkowo szybko opada z nadbuzanskich łęgów
          damy rady Off Road to Off Road

Komentarz

śledzę wątek - będę wiedział dopiero na kilka dni przed imprezą czy dam rade
            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

za tydzień objeżdżam trase Koledzy
              ps jutro wkładam silnik do ramy malowanie i mnóstwo roboty i składania ale mam nadzieje ze juz w niedziele bedzie jazda próbna
              pozdro

Komentarz

1. trocin
                2. tomman (wstepnie)
                3. marcinjunak (wstępnie)
                4.erwinw (wstępnie-jak praca pozwoli)
                hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Koledzy Koledzy nie zawiedźcie mnie przyjedźcie licznym gronem

Komentarz

Zamieszczone przez peny111 Zobacz posta
                    Koledzy Koledzy nie zawiedźcie mnie przyjedźcie licznym gronem
                    Nie gorączkuj się kolego, nie ilośc a jakośc się liczy. Skąd wytrzaśniesz tyle alkoholu jak tą Twoją impezę zaczniemy świętowac w szerszym gronie choc wiem, że nadbużańskie trunki potrafią człowieka upodlic, ale i my sroce spod ogona nie wypadliśmy... (no dobra, MarcinJunak trochę nietrunkowy, ale jakby co to możemy reprezentację wystawic przy stole, a on będzie podnosił lokatę ekipy podczas off road )
                    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
                      Nie gorączkuj się kolego, nie ilośc a jakośc się liczy. Skąd wytrzaśniesz tyle alkoholu jak tą Twoją impezę zaczniemy świętowac w szerszym gronie choc wiem, że nadbużańskie trunki potrafią człowieka upodlic, ale i my sroce spod ogona nie wypadliśmy... (no dobra, MarcinJunak trochę nietrunkowy, ale jakby co to możemy reprezentację wystawic przy stole, a on będzie podnosił lokatę ekipy podczas off road )
                      No fakt, może i nie trunkowy ale to chyba dobrze, że zamiast pić wolę jeździć a ściślej zapier..ać w terenie
                      Widziałem że ogłoszenie zamieściłeś też na adv i afri, może będzie można pokazać czarnuchom jak się jeździ w lubelskim
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

Właśnie
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

hehehehehe własnie damy rade
                          offroad górą

Komentarz

Drobna korekta listy - tomman mial juz wczesniej zaplanowany gdzies wyjazd w tym terminie...

1. trocin
                            2. marcinjunak (wstępnie)
                            3. erwinw (wstępnie-jak praca pozwoli)
                            Enduro nie klęka
                            R 1100 GS '99 - limonka
                            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Ekipa zamiast się powiększać to maleje

Komentarz

dokładnie tak samo było w zeszłym roku.....Jak pojadą dwie osoby to uznam to za sukces:-)

Komentarz

Pracuję...
                                X