Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SZARPANINA 2012 - Kosowo Albania Maceodnia 14-28 lipca 2012
Masakra ogólnie z tymi przygotowaniami - 5 miesięcy przygotowań żeby 2 tygodnie pojeździć hehehe. Nie no żartuję trochę przecież nie do każdej wyprawy tyle przygotowań co do pierwszej. Mam nadzieję że do kolejnych wypraw już będzie łatwiej się zebrać, no i sprzęt już będzie. Narazie trwa kompletowanie sprzętu wiedzy i umiejętności.
Ja do pierwszej wyprawy się średnio przygotowałem i mocno przez to cierpiałem Tym razem motek ma być jak najlżejszy. Jak czegoś zabraknie, to się po drodze dokupi. W końcu to Kazachstan, tylko (w miarę) cywilizowane państwa.
Też bym sobie w końcu śmignął powalczyć w terenie. Ale dalej trwają prace nad Tenerą. W sumie lepiej, że takie kwiatki wychodzą w garażu pod domem, niż w Kosowie na przykład... http://www.xtzclub.pl/threads/8265-D...520#post103520
No właśnie... miało nie być, bo to kolejne zbędne kilogramy, ale zawsze je można zdemontować, a przy dziczeniu wokół komina gleb trochę będzie, więc szkoda trochę lakieru
Komentarz