nie ma opier.....nia siem
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ukraina, Zakarpacie na luźno, 4 dni, albo Bieszczady?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postanie ma opier.....nia siemBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
to w drodze zahaczyć możecie o zlot w biebrzyi nie chcę przeginać
Komentarz
-
Niestety, ale w związku ze sprawami finansowymi muszę wybierać albo Bieszczady, albo Biebrza - wypadło na Biebrzę.
Bieszczady w przyszłym roku :/"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Ukraina i Zakarpacie
Witam, właśnie wróciłem z tamtych stron. przekraczałem granicę w Krakowcu., stałem ok. 20 min. na Ukrainie kupiłem zieloną kartę za 50 hrywni (tyle kosztuje na motocykl 15 dni i jest obowiązkowa). Za Lwowem przenocowałem w motelu. Można we Lwowie w Cyrku (centrum miasta). Pojechałem do Kołomyi, a potem przez Kosów - malowniczą trasą - do Sołotwino, na słone jeziora. Nocowałem u znajomych. Dodam, że słone jeziora , to solanki w których ludzie się kąpią. zasolenie wody wynosi ok. 80%. Po drodze w Jasini jest hotel i w nim bardzo dobre warunki (u piekarza, nazywa się Jurij Suchowej). Cena paliwa A95 wynosi 10-11 hrywni/litr. Najlepiej tankować na OKKO lub WOG.
pozdrawiam.Ostatnio edytowany przez Serval; 2852.
Komentarz
Komentarz