Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Majowka

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Będziemy startować z Cierpic, więc najlepiej będzie kulać się przez Konin, Kalisz, Ostrów. Potem może propozycja objazdu Wrocka drogą nr 11 przez Ostrzeszów, Kępno, Namysłów, Brzeg, Strzelin. Potem Kwestia czy przez Dzierżoniów, czy przez Ząbkowice Śląskie. Co myślicie? Odległosć może nieco większa o ja wiem... 30km, ale Wro bokiem przyzwoitą (chyba) drogą. Obadajcie mapę i sie pomyśli. Ewentualnie decyzję podejmiemy w Ostrowie.

Aa co do godziny, nie mam pojęcia. Wystartujemy ok 9 pewnie no i nie wiem ile zejdzie na jazdę do Ostrowa.
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Jako miejsce spotkania proponuję stację paliw Shell w Przygodzicach. Jest to stacja w ciągu drogi nr 11, w kierunku Wrocławia, Oleśnicy, czyli tam gdzie mamy jechać.
      Stacja znajduje się po wyjeździe z Ostrowa Wielkopolskiego w kierunku Wrocławia (na tablicach jest Bytom).
      Po wyjeździe z Ostrowa znajduje się miejscowość Przygodzice, jadąc cały czas główną drogą po lewej stronie znajduje się stacja Shell i to jest to miejsce, o którym mówię
      Jako godzinę proponuję 12:30, przy założeniu, że Bartas wyjedzie o 9 z domu i dotrze do Ostrowa w 3.5 h, tak jak podają google.

link do widoku stacji: http://map24.interia.pl/search?q=wro...ice,+shell&m=1
      "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
        J
        Jako godzinę proponuję 12:30, przy założeniu, że Bartas wyjedzie o 9 z domu i dotrze do Ostrowa w 3.5 h, tak jak podają google.
        I przy założeniu, że szefu da jednak urlop...
        No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

1. Infi + Bartas (zapłacone)
          2. Rootolf (zapłacone)
          3. Ziut (zapłacone)
          4. Piotr13 (zapłacone)
          5. Krzychu- kumpel na VFR 800 (zapłacone)
          6. znajomy Krzycha (zapłacone)
          7. znajomy Krzycha + plecaczek (zapłacone)
          8. Bladyxtz (płaci na miejscu i desant do namiotu, chyba że będzie miejsce/ podłoga/miejsce)

Glover odpadł, więc jak dobrze pójdzie, to 1 miejsce w pokoju się znajdzie dla Bladego.
          sigpic
          "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Hej!
            kto jedzie z Warszawy i kiedy rusza ? może bym się podłączył

Komentarz

Bladyxtz jest z piaseczna i wyjeżdża z tego co wiem jutro o 8 rano
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Jest jeszcze miejsc w tej Chalupie ja bym polecial z Dziewczyna ale jakos kole 13 z Sulejówka

Komentarz

jakaś podłoga powinna się gdzieś zawsze znaleźć, w dziś byś leciał po południo ? , ja rozważam wymianę opon na szos i nie wiem czy w sobotę rano nie wystartuje , bo na jutro mogę się nie wyrobić , jeszcze kilka rzeczy ogarnąć

Komentarz

no i wyszło jak wyszło myślałem,że się wymigam ale jednak nie - znajomi 01/05 mają rocznicę i beze mnie nie dadzą rady
                    przykro mi za zamieszanie,przynajmniej ktoś skorzysta na noclegu...ALE WAM ZAZDROSZCZĘ!!!!

Komentarz

Trusek: jeżeli Ziut zrezygnował, to jest jedno miejsc wolne, tylko że wujek pierwszy się zdeklarował, więc wydaje mi się, że wujek powinien wskoczyć na miejsce Ziuta. Musicie się jakoś dogadać z wujkiem, ew. rzut monetą Czy podłoga się znajdzie? pewnie tak, ale to się dowiemy na miejscu, więc w razie "w" trzeba się przygotować na namiot.

Komentarz

Panowie ja jak dojadę to i na podłodze kont znajdę , ale nie mogę obiecać na 100%

Komentarz

Temat zamykam, dalsze dyskusje w "Relacjach". Pozwolę sobie jutro napisać relację z mojego pkt widzenia (wieczorem). 2 ost posty zostaną wówczas przeniesione.
                          sigpic

Komentarz

Pracuję...
                          X