Zerkałem, nie znalazłem. Pewnie było przed awarią forum.
Jakie wykupujecie ubezpieczenie wyjazdowe? Poszperałem trochę i zastanawiam się jak wygląda karta Euro26 vs PZU Wojażer. Euro26 "produkuje" zniżki na atrakcje turystyczne i ubezpieczenie obowiązuje cały rok, a PZU określony czas wyjazdu. Hmm...
Jakie wykupujecie ubezpieczenie wyjazdowe? Poszperałem trochę i zastanawiam się jak wygląda karta Euro26 vs PZU Wojażer. Euro26 "produkuje" zniżki na atrakcje turystyczne i ubezpieczenie obowiązuje cały rok, a PZU określony czas wyjazdu. Hmm...
) z Euro26. Raz wypłacałem kasę z ubezpieczenia, jak sobie popsułem stopę w lesie na moto. Poszło zwinnie (tylko wtedy ubezp było od SignalIduna, a teraz jest Axa). Motórów nie było w wyłączeniach. No i są zniżki (za granicą wchodziłem na nią jako student

to wtedy proponuje zakup ubezpieczenia z opcją - sporty wysokiego ryzyka- jest droższe o drugie tyle a więc ok 100 zł na plus minus 7 dni - ale wtedy macie pewność że obejmie to gdzie jesteście. Pamiętajcie, że Rafting w wielu towarzystwach uznawany jest za sport wysokiego ryzyka, podobnie jak jazda crosami i Quadami jest sportem ekstremalnym - po lasach i drogach nie uznanych za publiczne lub takie, które nie są dojazdami do wiosek lub jakiś miasteczek. Wtedy musi być rozszerzenie, nie wiem czy dla towarzystwa cros to tylko cros czy xtz to też croos ale pewnie tak
Komentarz