Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
BTW, temat bardziej pasuje do działu Turystyka, subforum Pytania i porady.
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Zapodaj foto rozłożonego tego czegoś jak możesz. Nigdy nie widziałem takiego wynalazku
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Mata jest wąska i to dobrze bo szersza to problem z zapakowaniem a dwie małe wsuniesz do bocznych kufrów, poza tym pierwsza noc będzie kiepska po przespaniu sie na tych matach ale następne bez problemu,patrząc na tą listę zastanawiam się nad "- 2 łyżeczki, 2 widelce, 2 łyżki, 1 nóż myśliwski" mam nadzieje ze kupisz sobie lub masz niezbędnik, jak nie to polecam, wsuniesz go wszędzie i z głowy. A jak nie masz to w minitarnych sklepach dostaniesz lub na Bazarze motocyklowym ok 20 zł za szt płaciłam. Zachar wspomniał ci o przeciw deszczówce i miał racje chyba że masz takie ciuchy co woda nie przeleci, jak dobrze poszukasz w sklepach górskich to dostaniesz mała paczuszka i ok 24 zł, szukałam ostatnio, jest lekka. Jak byłąm w Czarnogórze a muszę przyznać że padało to mijałam kilku motocyklistów co je mieli," zazdrość nie znała granic".
Ja polecam ten mocniejszy, chyba PZ 270? Nie pamietam. W kazdym razie ma solidniejsze nozki do postawienia gara, a nie delikatne druciki
sigpic
Bartas ma rację.
Szymek, weź od razu kuchenkę z zapalnikiem piezoolektrycznym. Nie palisz, więc raczej nie wozisz zapałek czy zapalniczki
Polecam również większą butlę niż tę małą.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz