Część. Mam pytanie być może głupie, ale zadam. Pod koniec czerwca planowany mam wyjazd do Chorwacji i naszła mnie myśl czy by nie polecieć Teresą. Mam jednak obawy czy da radę. Niby jest ogarnięta, ale do przejechania byłoby ok 1400 km, a swoje lata ma. Co Ew. warto by zabrać w taką podróż oprócz 5 l oleju. Mam ten komfort psychiczny ,że gdzieś w pobliżu będzie rodzina z autem. Gdzie najdalej byliście teresami i jak wspominacie podróż?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Teranią do Chorwacji
Zwiń
X
-
obczaj strone owcy http://moto.elban.net tam masz i wycieczki i serwisy opisanePzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
-
Teresa na miekko ogarnie Balkany. Sama przyjemnosc. Jak przeszukasz forum to znadziesz wiele fajnych opisow ludzi, ktorzy dojechali dalej Teresa niz do samej Chorwacji.
Tutaj jest moja lista rzeczy, ktore zabieralem z Teresa:
Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Zamieszczone przez ofca234 Zobacz postaTeresa na miekko ogarnie Balkany. Sama przyjemnosc. Jak przeszukasz forum to znadziesz wiele fajnych opisow ludzi, ktorzy dojechali dalej Teresa niz do samej Chorwacji.
Tutaj jest moja lista rzeczy, ktore zabieralem z Teresa:
http://moto.elban.net/2013/06/03/res...lugie-wyjazdy/mam czas na decyzję do maja, żeby jeszcze zdążyć machinę przejrzeć, na razie tak 50/50 nie tyle boję się o motocykl co fizycznie o siebie czy nie padnę po 1000km. No ale póki co szala na stronę wyjazdu się kładzie
Komentarz
-
Zamieszczone przez kalwar Zobacz postaChyba nawet tyle miejsca nie mam co sprzętu do zabraniamam czas na decyzję do maja, żeby jeszcze zdążyć machinę przejrzeć, na razie tak 50/50 nie tyle boję się o motocykl co fizycznie o siebie czy nie padnę po 1000km. No ale póki co szala na stronę wyjazdu się kładzie
Pzdr!
Komentarz
-
Nie minie. My w PL nie bedziemy szczepieni, wiec ten warunek braku kwarantanny nie bedzie spelniony na wjezdzie do innych krajow, a te madre kraje, ktore juz sobie koncza radzic z pandemia to sa zamkniete przez caly 2021 - ale to raczej te mniej dostepne dla nas motocyklowo ;-)Pzdr!
Komentarz
-
oczywiscie, ze masz tyle miejsca. to wchodzilo wszystko do rolki i rogala. razem z namiotem, spiwoerem, mata i wszystkim co potrzeba aby przezyc miesiac.
droge do Chorwacji mozna sobie wybrac znacznie fajniej niz cisnac 1k na raz. Jezeli nie masz takiej wyraznej potrzeby to zdecydowanie odradzam robic 1k w ciagu dnia. Przyjemnosci z tego nie bedzie.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Drogę rozbijam przynajmniej na dwa razy. Do celu mam 1400 km i chcę to zrobić bez spiny. Z tym miejscem żartowałem bo w sumie wezmę tylko jakieś pojedyńczy ciuch w razie deszczu lub innych anomalii a reszta kufra na szpej. Przede wszystkim myślałem o jakiś podstawowych kluczach, kombinerkach, pompce, zestaw do linek, trytytki wiadomo, jakąś taśmę, olej, smar do łańcucha i pewnie coś tam jeszcze drobnego. Opony zakładałem nowe mają znikomy przebieg więc łyżki i tego typu sprzęt chyba odpuszczę tym bardziej, że go nie mam.
Komentarz
Komentarz