Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Jak ktoś spróbuje jazdy poza asfaltem cały czas będzie go ciągnęło, ja widzę tylko jedno rozwiązanie dla ciebie trocin, LC8
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Tiaa...... teraz zdjęcie byle kałuży(do której podpycha się i po focie cofa) to będzie "hardmadafakatrocinogieesomordęga...."
Heheh, uwierz mi ze przejechanie takiej kałuży na GSie na szosówkach dostarcza tyle emocji ile podjazd pod pionową ścianę pokrytą mokrymi liśćmi na EXC
Korzystając z ładnej pogody pojechałem zrobić porządek z gałęziami na przecince aby na wiosnę nie drapały motocykla i spróbowałem wjechać samochodem na strzelnicę gdzie super hiper dakarowe sprzęty nie wjeżdżają o gej esach nie wspominając
Ciekawe że super hiper patrole i vitary tam nie mogą wjechać
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
korzystając ze słoneczka i ja pojeździłem , nawet nie wiedziałem że takie zmiany w mojej okolicy porobili,jezioro po zimie jest takie czyste że widać w nim pływające ryby na połowie jeziora,
A to już chyba nowa inwestycja, koło Michowa w drodze na Baranów.
A to strona zawiślaków i most kolejowy na Dęblin
Więcej zdjęć nie robiłem ale oczywiście obwodnica Dęblina zaliczona. Zapraszam za tydzień jak nie będzie padało.
sigpic
Komentarz