.....no i co mam dalej napisa膰 ??? wkurwwwww, 偶e to nie Czarnog贸raaaaa no ale chuj... jedziemy ... oddaje do lombardu trzy z艂ote jaja i jedziemy dalej... pomijam wszystko bo i tak nie ma nic ciekawego do opisania... Navi tym razem nie g艂upieje i prowadzi nas na oko艂o miasta nie przez centrum tak wi臋c jest okej. ale zanim wjezd偶amy do S艂owacji czy na S艂owacje bo ju偶 nie wiem to dopada nas do艣膰 spora burza , pr贸bujemy uciec ale ni chujaaaaa ... jebie nas gradem po plecach dobrze 偶e takim drobnym... a mo偶e to by艂 deszcz .. no ju偶 nie wiem ale co艣 mnie ora艂o po plecach skutecznie. Navi g艂upieje i troche b艂膮dzimy ale spokoooo nagle pojawiaj膮 si臋 nasi bracia S艂owacy wiec wiem 偶e jeste艣my na S艂owacji. Zatrzymujemy sie na jakiej艣 stacji i wyszukujemy nocleg ... ja bym wzi膮艂 co kolwiek no ale kran nie taki to nie srakie tamto za daleko od centrum to za drogie to za tanie musi by膰 podejrzane ... chuj wciskam palcem na telefon - bierzemy to bo w ko艅cu kto艣 to klepnie... Z p贸藕niejszych historii okazuje si臋 偶e wskaza艂aem na telefonie felernie no ale jeba膰 tego S艂owaka co nasz oszuka艂 - dojebiemy mu negatywem na bookingu.
Og艂oszenie
Zwi艅
No announcement yet.
Albania i Czarnog贸ra...01 06 24r ale czy...napewnoo...???
Zwi艅
X
-
...Wlatujemy do Koszyc - polecam - je艣li macie lecie膰 z duper膮 swoj膮 lub czyj膮艣 to polecam. Dobra miejsc贸wka - taka klimatyczna, nie by艂em w Pradze , kiedy艣 b臋de to por贸wnam ale polecam... i kurna maj膮 najlepsz膮 knajpe z kebabowskim mi臋sem i tortill膮 jak膮 jad艂em .... ja jebeee po prostu kozak nad kozaki. Nie to 偶e najebane keczupu lub jakiej艣 tam bazylii 偶e Ci ryja wykrzywia na plecy tylko wszystko z gracj膮 po troszeczku tak 偶e czujesz ka偶de warzywko ka偶d膮 szczypt臋. Jak by tam przez przypadek wpad艂 w艂os z dupy orangutana to te偶 by艣cie to wyczuli. Tak wi臋c ciasto cieniutkie no mega 偶arcie i du偶o.... nie drogo by艂o chyba cho膰 ju偶 wtedy nie patrzy艂em i zam贸wi艂em sobie tylko jeszcze piwerko - ichniejsze ale zapomnia艂em co to by艂o- b艂膮d...znaczy b艂膮d 偶e zapomnia艂em - ale samo piwerkooo dobre jednak nie tak zacne jak Mostarskieeee.. Mostarskie po prostu wybieraaaaaa.Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.
Komentarz
-
....na razie sie jeszcze nie chce wkurwia膰 opowie艣ci膮 o tym zjebanym s艂owaku i o jego obsranym parkingu wi臋c tylko powiem 偶e nie 艂adujcie si臋 na mine z wynajmem w centrum- 艣cis艂ym centrum noclegu bo sie wam wyda 偶e bedzie blisko... bo chuja b臋dzie blisko i uwkurwiacie si臋 na maksa zanim tam dojedziecie mimo 偶e bedziecie o 10 m od miejsca docelowego wg navi ale przejecha膰 niemo偶ecie bo zakaz bo to bo policja stoi w centrum bo pod pr膮d itd itd. wola艂bym wzi膮膰 p贸艂 km od centrum i mia艂bym spok贸j a tak to jebiemy si臋 p贸艂 godziny jak nie d艂u偶ej bo s艂owak nie potrafi wyt艂umaczy膰 gdzie jest parking pod jego kaminica i jak tam dojecha膰 i w og贸le chyba jest ciep艂y...
Komentarz
-
....
Powiem Wam 偶e taki troche Krak贸w tyle 偶e bez Wawelu czy tam Wawela ale jak dla mnie chyba urokliwszy... mniej tych rozdartych schamia艂ych angoli kt贸rzy my艣l膮 偶e mog膮 rzyga膰 wsz臋dzie i bez tych kakaowych podr贸偶nik贸w kt贸rzy te偶 my艣l膮 偶e wszystko im wolno
20240607_084132.jpg
Komentarz
-
... non stop zabytki... nie to 偶e jestem za ogl膮daniem tego i wzniecaniem si臋 ka偶d膮 cegie艂k膮 ale... ten klimat mnie urzek艂 i mo偶na tam sobie tak 艂azi膰 i 艂azi膰.. pod wiecz贸r mieli艣my deszcz po wyj艣ciu na miasto ale co nieco po艂azili艣my no i z rana poprawka 偶eby zobaczy膰 jak to wygl膮da w dzie艅. niestety te偶 w deszczu ale chuj tam mia艂em czapke z daszkiem.
20240607_084749.jpg
Komentarz
Komentarz