Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Na jednym z forów znalazłem coś takiego. Polecam lekturę wszystkim, a szczególnie advenczerom pensjunowym, nie lubiącym jak to mówią s....ć po krzakach. Siedźcie dalej w domach Przygoda na pewno was nie znajdzie
I o to w życiu chodzi, jak to powiedział młody kierowca malucha do dojrzałego kierownika S-klasy, trzeba mieć fantazję dziadku . Przypomniał mi się mój Romet chyba z 74 roku był.
Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!
Na jednym z forów znalazłem coś takiego. Polecam lekturę wszystkim, a szczególnie advenczerom pensjunowym, nie lubiącym jak to mówią s....ć po krzakach. Siedźcie dalej w domach Przygoda na pewno was nie znajdzie
Jeden lubi rybki, drugi cipki
Ja tam wolę spać w pensjunie, mam już swoje lata i wyspałem się na gołej ziemi dużo wcześniej
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
He he, było minęło, nie ma sie czym chwalić,
może Madzia kiedyś wam opowie czasy junakowe i zloty w Kózkach
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Ja tylko chciałem dodać i oświadczyć, że mój tekst o staruszku nie dotyczyły nikogo ze znanych mi osób , po porostu przypomniały mi się dawne czasy .
Nie sądzę także, żeby któremukolwiek z nas brakowało fantazji
Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!
Wuechą nad morzem byłem, na Ślasku, w Bieszczadach i sie nie chwalę Jak się chce i ma sprawny sprzęt to można zajechać gdzie dusza zapragnie. Proste. Chciałem do Włoch ale za mało czasu
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz