Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Biały Bór KTM LC8 950 ADV
Zwiń
X
-
Nie mów hopZamieszczone przez Pawloo78 Zobacz postaKurła Junak , szaaaaacun za wjazd.
Jak zrobisz to samo jeszcze na hulajnodze elektrycznej to oświadczam że wtargam na plecach na sam szczyt mojego GejeSa i go spalę!!!
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
najlepszeZamieszczone przez ducze15 Zobacz postaładnie. Jakie opony ?
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
To tak jak byś chciał zrobić ognisko w lato w lesie, nikt z zielonych na to nie pozwoli przecież, oficjalnie teren jest pod lasami państwowymi i objęty zakazem wjazdu jak inne lasy, trzeba by najpierw od nadleśnictwa uzyskać zgodę, nie jest to niemożliwe ale raczej wątpię by się zgodzili.Zamieszczone przez sylwester Zobacz postato jest świetne miejsce na zorganizowanie letniego zlotu pod namiotami. Weekend ekstremalnej jady z piaskowymi wyzwaniami i wieczorne ognisko.
W tamtym roku z tamtego lasu dokładnie koło góry każdy z nas dostał fotkę z fotopułapki i mandat 100zł za wjazd do lasu.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Właśnie, już miałem pisać wszystko i opowiedzieć w relacji,
miałem z bratem imieniny bo 11ego jest Marcina i Bartłomieja, postanowiliśmy więc dwa dni wcześniej sobie zrobić prezent i pojechać na górę w Białym Borze.
Ale jak zobaczyłem w relacjach od znajomych jak ludziom bije piana, żal dupę ściska, zazdrość aż kipi, ba, nawet ci którzy mnie nie znają, od razu piszą że nie szanują to zostawiam temat.
A tym spiętym zalecam maść na ból d..upy.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Wkleiłem od razu na wszystkie wątki gdzie pisałem ten temat. Tutaj po prostu z rozpędu też wkleiłem.Zamieszczone przez Lis Zobacz postaO czym Ty piszesz? Tu nie ma cienia niepochlebnej wiadomości.
Odnieś się to tych co im ściska... - tam gdzie są.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
Komentarz