Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
To chyba mowa o jakiś KTM'owych stronach... Tu na forum i na czterech XTZ FB stronach nic nie widzę...
No ale rozumiem, że jak tam gdzieś w eterze jest krytyka, a u nas nie, to gdzie powinna być relacja?
Z pozytywnym nastawieniem można góry /albo Teresę przez góry/ przenosić!
To chyba mowa o jakiś KTM'owych stronach... Tu na forum i na czterech XTZ FB stronach nic nie widzę...
No ale rozumiem, że jak tam gdzieś w eterze jest krytyka, a u nas nie, to gdzie powinna być relacja?
Tak jak rysiu pisał, na fb było najwięcej pisane, na forach spokojno
relacje miałem wpisać na xtz na początku bo ti najlepiej wkleja sie zdjęcia ale po całości odpuszczam, może kiedyś, jak pisał sylwester tam się wybierzemy i pojeździmy.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Heheh misiek przeklinak, junak to nowa ksywka na bluzę !!!
Nie będę się powtarzał, dla mnie czad po całości, zazdroszczę pomysłu i realizacji.
Przy okazji masz u mnie browara za ten wyczyn.
Komentarz