Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Właśnie wróciłem z Dolnego Śląska tam są tereny Góry sowie to jest ciekawy temat, fajnie było by tam zrobić zlot
Tomek , wydaje mi się że gówno z tego będzie całego zlotu i chyba we wrześniu sami sobie dla siebie znajdziemy miejscówkę i śmigniemy na południe . A kto będzie chciał to sobie tez coś ogarnie i się podczepi.
Tomek , wydaje mi się że gówno z tego będzie całego zlotu i chyba we wrześniu sami sobie dla siebie znajdziemy miejscówkę i śmigniemy na południe . A kto będzie chciał to sobie tez coś ogarnie i się podczepi.
Dokładnie tak wczoraj gadałem z Truskiem, ograniemy miejscówkę a jak ktoś będzie chciał dojechać to niech sobie sam rezerwuje miejsce i tyle. Jak nie ma incjatywy w narodzie to tylko stara gwardia będzie jeździć a reszta niech siedzi dalej na pejsbuku
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Junak , jak masz już kierunek i weekend wrześniowy wytypowany do daj znać na priv. ( nie będziemy tu mieszać bo zaraz znajda się tacy co jakieś głosowania będą robić) Można na żywca jechać lub poszukać noclegu wcześniej , albo 2 miejscówki różne. ja myślałem o Mazurach lub MRU. My się podczepimy i nocleg sami sobie ogarniemy. Jak już będziemy ugadani do można wtedy na forum dać znać i niech sobie inni ogarniają nocleg itp...
Tak mi jeszcze po dyni chodzi... ostatnio z 40 luda było , wcześniej tyle ustalania o cyklicznych datach żeby wcześniej już ogarniać . ludziska prawie z każdej części kraju, korzystają i przyjeżdżają na zloty , ale jak cos samemu ogarnąć to mają całkowicie wyjebane...
Prawdopodobnie skończy się to tak że zawsze jeden z nas wymyśli kierunek, ogarnie sobie nocleg i da znać na forum , a tylko nieliczni się podczepią ...
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz