Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
......mamy dać znać co byśmy chcieli na obiadokolacje w piątek i w sobote. Na śniadania mamy szwedzki stół - parówki na ciepło , jajecznica, wędliny i coś tam jeszcze. Na obiadokolacje możemy sobie zażyczyć co tam sobie wymyślimy a oni przyrządzą - mało czasu zostało więc najpóźniej do jutra do 17 musze znać odp. Mamy grila przy domkach tzn taką sporą patelnie więc możemy sobie na niej smażyć - pytanie co z drewnem ale to dopytam. Ściąłem z ceny 66 zł i zostaje nam jeszcze kasa z nadwyżki więc ponad 100 zł mamy - pytanie co kupić browar w butelce czy wóde. Jeszcze bardzo ważna rzecz - nie wykluczone że będzie jakiś panieński w okolicznych domkach więc musimy mieć nosa gdzie - pani nie chciała powiedzieć czy będzie ale powiedziała że jeśli to na pewno nie da lasek obok naszych domków tak więc musimy być czujni i nasłuchiwać a wtedy los będzie łaskawy. Minus jest taki że mogą być też kawalerskie w okolicy naszych domków i tu prośba żebyśmy się nie wdali w żadne niepotrzebne wojny podjazdowe. Poproszę kobite żeby dała nas w jakąś odludną część. Samotnych matek z dziećmi nie będzie - szkoda i nie szkoda
co do jedzenia to obojętnie, ciepłe i tłuste ( byle nie mchy i robaczki z lasu ... heheheeh)
co do nadwyżki to może węgiel i kiełbasę na te palenisko. alko i browar to myślę że każdy sam pod siebie będzie miał co tam lubi najbardziej .
co do panieńskiego to będziemy grzeczni ... Można przyszłej pannie młodej na szczęście z wydechu postrzelać
a co do kawalerskiego to nie gustuje w panach i ptaszkach więc będę się trzymał z daleka
Lemur daj znać od której można się meldować , myślałem wyjechać tak 9.00 -9.30 to jak nie będzie aż tak lało po drodze to może nawet na 13.00 jak bym się autostradą zdecydował jechać....
Właśnie, dobre pytanie, od której można się meldować bo nie wiem o której wyjechać i jak bardzo okrężnie jechać (o ile nie będzie lało) bo raptem 200km mam. A co do jedzenia to jak powyżej cieple i dobre a z nadwyzki wegiel i cos na ta patelnię. Jeden bedzie chcial piwo drugi wódkę a kiełbasę chyba każdy zje wiec lepiej alko wedle własnych preferencji przywieźć.
...... ja postaram się być na 16 może na 15 - niestety nie mogę za wcześnie sie wyrwać - myśle że od 13 może 14 stej możemy się zjeżdżać - jutro będę kręcił do kobiety ale ona jest tam cały czas na obiekcie - więc jakbyście nawet przyjechali na 12 to pewnie już wszystko będzie. W Kielcach ostro padało dzisiaj, podobno ma padać w niedziele ale sobota ma być pochmurna ale spokojna od deszczu. OFF może być ciężkim tematem ale.... Ja niestety z racji transportu niektórych materiałów będę Tenerą więc w OFF nie pojade. w takim razie za nadwyżkę kupię kiełbasę, węgiel i piwko, powinno starczyć, sklep mamy w niedalekiej okolicy
...na piątek na obiadokolacje będzie schabowy, ziemniaki opiekane i zwyczajne, surówki a w sobote dewolaj czy jak to sie pisze i podobny zestaw surówek
- - - Zaktualizowano - - -
.... najwcześniej można przyjechać około 15 stej - dziwne to dla mnie ale tak jest - chyba że sobie przyjedziecie i zaaplikujecie piwko nad "basenem" który tam jest- myśle że nikt Wam nic nie powie- ale szczerze to są tam tak fajne tereny do jeżdżenia że warto się pokręcić- w okolicy sporo nieużytków i szutrowych dróg po których można polatać - bez jakiś wojen z właścicielami
.... na którą godzine w piątek ustalamy obiadokolacje??? podobno maksymalnie na 18 prosiła ta kobitka więc??? 17 czy 18 ?????
....Ośrodek jest położony na terenie zalesionym , mamy prawo podjechać motocyklami pod domki, będe wiedział które to domki wczesniej więc jakby ktoś chciał przyjechać wczesniej a jeszcze by nie wydano kluczy to zaparkuje maszyne i może sie podelektować piwkiem gdzieś na terenie leśnym ośrodka.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz