A niech będzie na głębokim południu, porządną trasę od nas pykniemy na sam dojazd.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot Xtzclub 13-15.05.2022 Solec nad Wisłą
Zwiń
X
-
Nieśmiało wkleję. Nie wciskam się na afisz. Nie korzystałem z ośrodka.
Odpowiedź na zapytanie dotyczące zlotu motocyklowego 2-3 dniowego w kwietniu/maju dla 20-30 osób.
Dzień dobry,
posiadamy wolne miejsca w terminie 20.05 - 22.05.2022.
Koszt pobytu z pełnym wyżywieniem 100 zł/osobę (w cenie nocleg, śniadanie, obiad, kolacja).
Istnieje możliwość zorganizowania grilla lub uroczystej kolacji za dodatkową opłatą.
W załączniku przesyłam pełną ofertę ośrodka.
Pozdrawiam
KarolinaZałączone pliki
Komentarz
-
A że się tak zapytam nieśmiało... chcesz się zająć organizacją, czy poprostu każdy we własnym zakresie załatwia sobię indywidualnie miejscówkę i jadło w tym miejscu???Zamieszczone przez Pablo1972 Zobacz postaPoniżej informacja odnośnie kosztów spotkania. Termin to 13-15 maja lub 27-29 maja. I żadnych innych
Nocleg ze śniadaniem to koszt
-100zł pokój 2-3 osobowy
-90 zł pokój 4-6 osób
jak tylko na 1 noc +20zł
- obiadokolacja dwudaniowa to 45zł
chyba że chcecie grill + ognisko
Komentarz
-
Mogę spróbować ogarnąć, z uwagą że nie będę się szczypał. Jak ustalimy terminy to nie ma zmian.Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz postaA że się tak zapytam nieśmiało... chcesz się zająć organizacją, czy poprostu każdy we własnym zakresie załatwia sobię indywidualnie miejscówkę i jadło w tym miejscu???
Komentarz
-
ankieta....hmmmm...robi się ciekawie....
no dobra, to zaczynamy
jeden głos na 27-29 maja
- - - Zaktualizowano - - -
a i jeszcze standardowo proponuje bez kombinowania dla każdego tradycyjny pakiet 2 nocek z dwoma śniadaniami i obiadokolacją w sobotę
- - - Zaktualizowano - - -
daj jeszcze jakiś link na miejscówkę...
Komentarz
Komentarz