Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Dla mnie może być, tylko niech się w końcu ktoś weźmie za to porządnie.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Ja już pisałem nie raz,
nie zorganizuję już zlotu, za dużo potem muszę wysłuchiwać skarg na przyjezdnych, kradną koty i takie tam.
Kulturalne spotkanie w kilka osób to inny temat.
Zobacz że nikt z nowych członków się nie garnie, oni tylko zgarniać umieją jak Janas. Więc na co to komu. Jak będziemy chcieli się gdzieś wybrać to telefon znasz.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Ja już mam miejscówkę upatrzoną na przyszły rok, tam jeszcze nie byliśmy, na razie nic nie zdradzę , a w tym roku chce pojechać na gotowe
marzy mi się zlot majowy w Bieszczadach
Lepiej ogarniaj bo oni to tylko pisać potrafią. Ale weź coś z łazienką w domu albo chociaż jakiś pawilon ze stołówką
sigpic
Czeczen!! Czeczen!! Czeczen!! .... tylko same parterowe miejsca i bez kotów na drzewach które trzeba ratować........ Czeczen!! Czeczen!! ... a i daleko od wschodnich granic bo nam jeszcze kurde wszystko co terenowe zarekwirują...hehehe
Komentarz