Witam wszystkich zainteresowanych.
Do tej pory warszawskie spotkania i browarzenia były organizowane w tygodniu co nie każdemu oczywiście pasowało wiec chciałem przełamać ten nurt
.
Proponował bym spotkanie ew mały zlocik członków xtz club i nie tylko u kogoś pod warszawą na jakiejś działce czy coś takiego. Może ktoś posiada duże podwórko przed domem?
Niestety ale nie mam motorowych znajomych wyposażonych w jakąś dobrą miejscówkę. Może ktoś by zaproponował jakieś sobie znane miejsce żeby można było posiedzieć i pogadać o tenerowych tematach jak to było na zlocie w Morsku. Solidny stół do klaskania i walenia w niego rękami mile widziany.
Jeśli nie będzie pasował termin to możemy przenieść spotkanie już na początek sierpnia
bo ja ostatni weekend i tydzień lipca jestem na wyjeździe.
Czekam na propozycje
Do tej pory warszawskie spotkania i browarzenia były organizowane w tygodniu co nie każdemu oczywiście pasowało wiec chciałem przełamać ten nurt
.Proponował bym spotkanie ew mały zlocik członków xtz club i nie tylko u kogoś pod warszawą na jakiejś działce czy coś takiego. Może ktoś posiada duże podwórko przed domem?
Niestety ale nie mam motorowych znajomych wyposażonych w jakąś dobrą miejscówkę. Może ktoś by zaproponował jakieś sobie znane miejsce żeby można było posiedzieć i pogadać o tenerowych tematach jak to było na zlocie w Morsku. Solidny stół do klaskania i walenia w niego rękami mile widziany.
Jeśli nie będzie pasował termin to możemy przenieść spotkanie już na początek sierpnia
bo ja ostatni weekend i tydzień lipca jestem na wyjeździe.Czekam na propozycje

gadałem z leszkiem i powiedział że jeszcze da znać odnośnie wyjazdu, może się coś rozwinie
Komentarz