Witam wszystkich zainteresowanych.
Do tej pory warszawskie spotkania i browarzenia były organizowane w tygodniu co nie każdemu oczywiście pasowało wiec chciałem przełamać ten nurt
.
Proponował bym spotkanie ew mały zlocik członków xtz club i nie tylko u kogoś pod warszawą na jakiejś działce czy coś takiego. Może ktoś posiada duże podwórko przed domem?
Niestety ale nie mam motorowych znajomych wyposażonych w jakąś dobrą miejscówkę. Może ktoś by zaproponował jakieś sobie znane miejsce żeby można było posiedzieć i pogadać o tenerowych tematach jak to było na zlocie w Morsku. Solidny stół do klaskania i walenia w niego rękami mile widziany.
Jeśli nie będzie pasował termin to możemy przenieść spotkanie już na początek sierpnia
bo ja ostatni weekend i tydzień lipca jestem na wyjeździe.
Czekam na propozycje
Do tej pory warszawskie spotkania i browarzenia były organizowane w tygodniu co nie każdemu oczywiście pasowało wiec chciałem przełamać ten nurt

Proponował bym spotkanie ew mały zlocik członków xtz club i nie tylko u kogoś pod warszawą na jakiejś działce czy coś takiego. Może ktoś posiada duże podwórko przed domem?

Jeśli nie będzie pasował termin to możemy przenieść spotkanie już na początek sierpnia

Czekam na propozycje

Komentarz