Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

czy sa jacys uzytkownicy z poznania? - VII.2010

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
    Mi by pasowalo pojechac w piatek kolo poludnia tak na godzinke dwie i wrocic na 19.00 do Poznania, najwyzej zgadamy sie co do wyjazdu w tamta strone ;-) Po prostu zamiast sie krecic po okolicy w piatek zrobie sobie wycieczke do Torunia i spowrotem.... A jutro nie chcesz pojezdzic ?
    no ja bym zmarudzil na ognisku u Bartasow i jakiegos browarka zrobil ostatezcnie mozna sie kulturalnie zaprawic i wrocic z ranca z powrotem.
    ciagle jeszcze sprzet weryfikuje i nie wiem czy ten torun w ogole ogarne wiec i moze warto by jeszcze jutro troche go rozjezdzic - to sie zgadamy, np wczesnym popoludniem?
    lr-lr-saab-xtz

Komentarz

Mi pasuje jutro od 9 rano caly dzien, czekam na znak sygnal ;-) pisz na forum albo dzwon gdzie i o ktorej sie umowimy...
      Enduro nie klęka
      R 1100 GS '99 - limonka
      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

wole popoludniem, popracowac trzeba w ciagu dnia
        napisalem na gg, moj tel 513 063 109
        lr-lr-saab-xtz

Komentarz

Ok bede sie odzywal na kom bo gg nie mam chwilowo ;-)
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

to i moze ktos jeszcze z okolycy sie przylaczy na objazdowke jutro popoludniem?
            lr-lr-saab-xtz

Komentarz

Fajnie sobie poendurzylismy po poligonie Biedrusko
              Raz tylko sie zdziwilem jak wjechalem w mala kaluze a wyjezdzajac z niej jechalem po kolana w wodzie
              Załączone pliki
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

potwierdzam
                pierwsza przejazdzka na 2oo w terenie i powiem ze zdecydowanie wiecej zabawy niz 4x4, trasa tak dobrze znana zrobila tyle przyjemnosci

trzeba to powtarzac czesciej a ja odswieze traski ktore juz dla 4x4 sa nudne i male extremalne
                lr-lr-saab-xtz

Komentarz

Nemet: jeździsz Land Roverem Seria III? Bo nie widzę dokładnie w avatarze
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez nemet Zobacz posta
                    trzeba to powtarzac czesciej a ja odswieze traski ktore juz dla 4x4 sa nudne i male extremalne

Bedziemy powtarzac, ale dopiero na jesieni jak wroce z urlopu
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                      Nemet: jeździsz Land Roverem Seria III? Bo nie widzę dokładnie w avatarze
                      to jest 110 z '84, ale stoi jeszcze IIa z '70
                      lr-lr-saab-xtz

Komentarz

Zamieszczone przez nemet Zobacz posta
                        to jest 110 z '84, ale stoi jeszcze IIa z '70
                        Piękne auta, szczególnie ta IIa, ech można pomarzyć
                        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Potwierdzam, widzialem dzis obie sztuki i robia wrazenie Offroad rządzi
                          Enduro nie klęka
                          R 1100 GS '99 - limonka
                          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                            Offroad rządzi
                            Masz w 100% racje.

Szkoda tylko że u nas w niektórych częściach kraju nie można jeździć pod groźbą mandatów i kar a trochę terenu do jazdy by się znalazło

Ciekawe dlaczego zawsze najlepiej się jeździ tam gdzie nie można
                            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                            sigpic

Komentarz

Pracuję...
                            X