Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Moto Party "Ponidzie" 2010 termin 13-15.08.2010

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Moto Party "Ponidzie" 2010 termin 13-15.08.2010

Czy ktoś z wawy się wybiera?
    Ja mam plan jechać, ze mną jeszcze kolega jarek11 na st i może jeszcze znajomy na gsxf.

plakat1..jpg

Po więcej wiadomości trzeba zajrzeć na stronkę

http://www.oldbikers.pl/srodek.html

W większej ekipie będzie przyjemniej
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Marcin ja bym pojechał, tylko że wczoraj miałem małą przewrotkę na poligonie. Jak ogarnę się o dnia wyjazdu to na 100% będę jechał.
    P.S.
    Gdzie w wawie spawają plastiki w miarę tanio

Komentarz

zlot

Koledze Junakowi coś wypadło i wydaje się , że przyjdzie mi jechać samemu.....
      Nie narzekam bo lubię jeździć w pojedynkę ale zapraszam chętnych ...w piątek rano wyjazd.
      Godz. 10 Mc Donald Janki
      Nie wracam do Wawy po zlocie..tak w razie co
      Jarek 11
      Papacool

Komentarz

nie dam rady poskładać motorka więc nie jade

Komentarz

blyshkrik a ty ? Lukasz dawaj polecimy ostro średnia 140 km/h
          Papacool

Komentarz

Zamieszczone przez Jarek11 Zobacz posta
            blyshkrik a ty ? Lukasz dawaj polecimy ostro średnia 140 km/h
            Łatwo wam powiedzieć (jarek i leszek) bo nie możecie stracić prawa jazdy
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            sigpic

Komentarz

Nida

Byłem w Pińczowie, okolica nawet ładna , małe jeziorko ciepła woda , pole na namiot i moto pilnowane na parkingu.
              Ludzi gromada i dużo czoperów, tenerka tylko jedna -moja.
              Piją ludziska dzień i noc i przy wjeździe już częstują okowitką co akurat lubię .
              Powrót w deszczu , jak pech to pech ale za to zero mandatu , acha zapomniałem napisać dobra organizacja i jeszcze lepsza muza.
              Papacool

Komentarz

Kurde wiedziałem że będzie ok, szkoda, może następnym razem się uda. Wrzesień się zbliża i upały puszczają więc pogoda się robi w sam raz na jazdę
                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                X