Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zakończenie sezonu u Bartasów - 17-19 września

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zakończenie sezonu u Bartasów - 17-19 września

No więc nadszedł czas na zakończenie sezonu, w związku z czym chcielibyśmy serdecznie zaprosić wszystkich chętnych do uczynienia tego razem z nami. Miejsce imprezy się nie zmienia, czyli nadal są to Cierpice pod Toruniem. To co jesteśmy w stanie zapewnić również nie ulega zmianie, czyli miejsca pod namioty, muzyczka, ognicho do białego rana, swoje towarzystwo i oczywiście świetną atmosferę.

Serdecznie zapraszamy
    No heaven... no hell... only motór i Bartas

tym razem będę na pewno
    Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
    Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

No to chyba lipcowo sierpniowe picie wódki z wawy i okolic przeniesiemy pod Toruń
      jeszcze trochę czasu zostało ale może mi się tym razem uda przyjechać.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

cześć,

ja też zainteresowany - możecie podać więcej szczegółów spotkania?

Komentarz

Kurdebele- a ja jak zwykle wtedy na jakimś wylocie służbowym jestem... damn it...

Komentarz

Miejsce to samo- leśniczówka koło Torunia, miejscowość Cierpice. Dokładnie środek lasu Spanie w namiotach, ognisko itp. Zapewne jakaś traska turystyczna też będzie.
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Tu podobnie, ale tak chociaż jest okazja do spotkania
                sigpic
                "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

to moze nazwac to przedluzeniem sezonu a nie zakonczeniem
                  lr-lr-saab-xtz

Komentarz

Nieśmiało nadmienię, że na enduro planuja się zjawić:
                    - 2x XTZ 660
                    - 3x XTZ 750 ST
                    - 1x jakaś zbłąkana AT
                    sigpic

Komentarz

Hej twardziele mam pytanie czy na zakończeniu sezonu u Bartasa będzie nas aż Sześcioro

Komentarz

Z tego forum tak, przynajmniej tyle się zadeklarowało. Jest jeszcze forum SV, którego użytkownicy nigdy nie zawodzą i zjeżdżają się z całej PL, Białystok, Lublin też był, Kraków, Wrocek... Tylko u nas z XTZ jakoś biednie Tak naprawdę nie jesteśmy w stanie oszacować ile osób będzie. Ostatnio zakładaliśmy ze 20 a było ok 40 Wszystko zależy od pogody, jaka nastanie w piątek.
                        sigpic

Komentarz

No to po ognisku
                          Zaczęło się od strat w stylu: mandat za prędkość na dojeździe do Ani. Potem było już tylko lepiej Błoto i kałuże po drodze, mokro itp. Mimo to przyjechało sporo osób jak na taką pogodę. Wszyscy poszli po ciemku w las nazbierac drewna na ognisko i zaczeliśmy się grzać przy ogniu. Oczywiście kiełba też była, no i cosik mocniejszego Sobotni poranek zaczął się od strat- nasz pies Dexter zamelinował mi gdzies w nocy moje rękawice i kominiarkę. 1 rękawicę i kominiarkę udało się odyzskać, druga jest w miejscu które jest tylko Dexterowi znane.. Zatem trzeba było wyścielić grosiwo na zakup nowych rękawic zimowych... Wszyscy zebrali się wolniej czy tam szybciej i ruszyli do Krąpiewa obadać zlot militarny oraz dość specyficzny bunkier. My jako organizatorzy odpuściliśmy sobie bunkier, nie mamy zdjęć (byliśmy inside 2x) i obserowowaliśmy to, co było dookoła. Potem żarcie, zakupy i heja do bazy. Tam już dalsza część siedzenia przy ognisku, znalazla się też gitara i tak jakoś zeszło. Aa jeszcze jedno. Koleżanka Agnieszka z zaprzyjaźnionego forum zaliczyła szlif, ale serwis Yamaha Suzuki Racing Team wykonał customowy podnóżek na nagłe zamówienie. Później padł jeszcze regler w XTZ kolegi Darka oraz zasilanie nawigacji w jednej SV. Podziękowania dla lidera Teamu naprawczego- Andrzeja1967 (PS prawdziwa kiełba ogniskowa własnej roboty nie do podrobienia.. wręcz zaje...)
                          Poniżej zdjęcia:

sigpic

Komentarz

Jeszcze raz dzięki za pożegnanie sezonu letniego oraz za wspaniałą atmosfere .Dojechaliśmy do Socho szczęśliwie bez zmiany akumulatora .Pozdrawiają Marzena Andrzej i Darek XTZ 750ST.

Komentarz

Ponoć to złe uczucie, ale nie mogę się go pozbyć... zazdroszczę udanego zlotu. Mam nadzieję, że na następny się załapię. Gratuluję dobrej zabawy i fajnych fotek.

Komentarz

Pracuję...
                              X