Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Motocyklowa Pogoń za lisem - 6.11.2010

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Motocyklowa Pogoń za lisem - 6.11.2010

Znalazłem coś takiego na stronie "Rzemieślnika",

może ktoś się wybiera?

szanse mają lekkie crossy i opony kostki

pozostali będą się błąkać w poszukiwaniu przyczepności

chciałem rok temu - ale dałem sobie spokój
    ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
    FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Kiedyś byłem tam junakiem i nie po to żeby wygrać tylko dla frajdy i było super.A można tam oprócz krosów zobaczyć sprzęty które nie powinny zjeżdżać z asfaltu

Komentarz

Ja się poważnie zastanawiam, ale z traktuję to raczej jako dobrą zabawę w towarzystwie a nie bitwę o pozycję. Kilka lat temu 2 razy byłem - z czego raz na łysych oponach z pasażerką i flakiem przez ostatnie 10km (wciąż z pasażerką - ukończyłem na bodajże 61/186 miejscu), a drugi jadąc w koszu kolegowego urala (tu z atrakcji był powrót w śniegu z sochaczewa, gdy obaj byliśmy już przemoczeni) - wspominam miło.
        Chociaż z tego co słyszałem ostatnio tą imprezę faktycznie zdominowały krosy i kłady. Jeśli pojadę to na pewno nie na wyścigi.
        sigpic

Komentarz

Ja byłem 2 lata temu a w tamtym roku nie udało się bo moto było rozebrane a teresa ma szosowe oponki. Ogólnie impreza fajna i nie można narzekać, jedzie się na orientację albo za poprzednikiem który niekoniecznie wie gdzie jedzie . Trochę mnie zastanawia lokalizacja tej imprezy teraz koło Siemiatycz ale w poprzednim roku uczestnicy prawie pobili się z tubylcami którzy niekoniecznie przepadają za crossami iquadami ryjącymi ich trawniki i pola bo do niektórych niekoniecznie dociera co to zasiane pole.
          Jak będe miał transport to zabiore ktma na przyczepke i się wybiore bo kilku ludzi ode mnie z winkla się wybiera więc może uda się spotkać. Dam znać jeszcze bliżej imprezy.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
            szanse mają lekkie crossy i opony kostki

pozostali będą się błąkać w poszukiwaniu przyczepności

chciałem rok temu - ale dałem sobie spokój
            byłem 2 lata temu jako kibic, 2 miejsce zajął ponad 60-cio letni jegomość dosiadajacy MZ ETZ150
            hominis est errare, insipientis in errore perseverare
            Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

dużo słyszałem o imprezie już kiedyś, podobno jest fajnie, ale jak dla mnie to kawał drogi, no i do tego jestem żonaty heh
              kiedyś człowiek by poleciał jeno kurzzzz,) ochhhh

Komentarz

No i nie pojechałem, pogoda mnie do tego nie przekonała więc odpuściłem
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                sigpic

Komentarz

Niestety mi też nie udało się dojechać, ale jak widzę po wynikach dominowały raczej lekkie motorki http://www.ak-rzemieslnik.pl/upload/lis2010.htm
                  Tutaj zdjęcia http://ak-rzemieslnik.pl/galeria,379..._za_Lisem.html

Komentarz

Jak widać ze zdjęć w imprezie uczestniczyła nowa Super Tenere.

Na zachodzie widok coraz popularniejszy, w Polsce jednak jeszcze rodzynek...
                    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

rodzynek bo niestety ale nie zarabiamy w Euro
                      impreza fajna ale szkoda ze padało i to prawie przez cały czas
                      sigpic

Komentarz

Temat można zamknąć
                        Może na następnym będzie ktoś z naszego forum

Komentarz

Pracuję...
                        X