Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jesienne Browarzenie przy Tenerze [Varsavia]

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez DanielD Zobacz posta
    a nie macie jakiejś ławki pod swoim blokiem? najbliżej by było.
    ...a zresztą...
    W takim razie mojej prośby o zasięg i miejsce bliżej centrum można nie brać pod uwagę - jak raz nie przyjdę, tragedia się nie stanie. Po prostu następnego dnia wstaję do pracy o 5:40.
    W sumie to się po takim tekście odechciewa ale gdziekolwiek browarzenia by nie było, postaram się przyjechać, a najwyżej mnie nie będzie - w sumie to w ogóle nie lubię się po knajpach szlajać..

To tymczasem - ja wracam do geotagowania fot z Czarnogóry, a i przy forum parę rzeczy trzeba zrobić..
    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Po powyższej dyskusji Łukasz wycofuje się z organizowana jesiennego spotkania. Jeżeli chcemy zorganizować spotkanie, dawajcie znać w temacie, ja to mogę poprowadzić, choć możliwe jest, że przyjść nie dam rady (ale jak zawszę się postaram)

Dawajcie proszę znać do końca łykendu, choć i do końca poniedziałku obleci. Jak nie będzie chętnych zamykamy temat i odwołujemy akcję

Preferowany termin: wtorek 16.XI lub środa 17.XI, godz. 19
      Miejsce: jeszcze nie wiadomo - czekamy na propozycję

Pozdrawiam,
      Gosia
      Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez DanielD Zobacz posta
        a nie macie jakiejś ławki pod swoim blokiem? najbliżej by było.
        ...a zresztą...
        Ławkę pod blokiem mam mieszkam w Piasecznie przyjedź autobusem wypijemy pare piwek-widzisz motorkiem to ja wszędzie pojade ale jak mam sie tłuc autobusem do 2oo z piaseczna a potem wracać to mnie poprostu tam nie będzie.Dlatego uważam że spotkanie powinno być bliżej centrum a widzę że tylko tobie to jak na razie nie pasuje

Komentarz

Dla mnie najlepiej by wypadała ta gęś, blisko wszędzie, metrem można dojechać i tramwajem więc i napić się można
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Z racji alternatywnego spotkania pod szyldem "Przechyły na Teresie" 17.XI, zamykam ten wątek i zapraszam tu: http://xtzclub.pl/threads/1630-Przec...-wa-17.XI.2010

Pozdrawiam,
            Gosia

Komentarz

Pracuję...
            X