maciejXtrem , ta fotka była robiona późną jesienią . Wtedy rzeczywiście jest hardcore . Trasa jest jednak tak ułożona , żeby ją można było przejechać nawet na kółkach supermoto . A te podjazdy i zabłocone quady to taka miejscówka na trasie , gdzie chętni będą mogli się wyszaleć . To jest koło Lubostronia , Bartas powinien znać to miejce .
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Rajd Pałuk 24.04.2010r.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
No właśnie nie znamsigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
blyshkrik
-
maciejXtreme
Ta kwota to chyba za cały domek !!!
Ja wiem o kwocie 40 zł od głowy . Może źle cię zrozumieli ?
fxrider
Polecam wątek
Ostatnio edytowany przez kogut; 118.
Komentarz
-
Wysłałem maila o rezerwacje na dwie doby dla dwóch osób przyszła taka odpowiedź:
mail info@aurapiastowska.pl
witamy!
serdecznie dziekujemy za zainteresowanie naszym ośrodkiem potwierdzenie rezerwacji w terminie 23-25 04.2010 jest aktualne nie mniej jednak wymaga wpłaty na konto 30% wartosci od kwoty 480 zł
pozdrawiam
ELZBIETA DUBIŃSKA-ZWIEWKA
667-888-889
NR.KONTA
93-1020-1475-0000-8102-0146-7463
PANORAMA PIASTOWSKA sp.zo.o
DREWNO23
88-410 GASAWA
ZALICZKA NA POCZET POBYTU
Komentarz
-
http://www.allegro.pl/item920802640_...touratech.html to tak w ramach ..... podziwiania myśli technicznej i ceny za jaką można sprzedać coś co można wyprodukować za kilkadziesiąt zł
Komentarz
-
Ja sobie przykleje a bak kartkesigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Jak tylko zejdą śniegi rozpoczynam treningi w terenie. Trzeba wrócić do odpowiedniej formy[Do tego jeszcze może uda się zmienic opony na kostki, tak z miesiąc przed rajdem, żeby sie wjeździć i można startować. Z tego co wiem, będzie też pare AT- trzeba im pokazać, jaki motocykl wygrywał 6x z rzędu Dakar
Trasy nie znam, ale myślę, że dla bezpieczeństwa lepiej będzie śmigac w 2- 3 moto. W razie "w" jeden drugiem pomoże. Będzie rzeź niewiniątek
sigpic
Komentarz
-
Ja biorę udział lajtowo , raczej jako turysta na oponach AT . Szkoda mi moto no i pewnie umiejętności jeszcze nie teRajd traktuje jako zdobycie nowych umiejętności i sprawdzenie siebie. Więc jak ktoś chętny na turystykę to chętnie w parze albo większym gronie pojade. Nie będe pewnie ostatni ale dla mnie bardziej liczy sie ukończenie imprezy bez "ryski" na motorze i sobie
Komentarz
-
24 kwietnia mój kumpel i do niedawna pracodawca bierze ślub :/ Prawdopodobnie pojadę, więc nie wyrobie się na start :/ W najgorszej opcji, przyjadę na miejsce mety spotkać się z całą resztąsigpic
Komentarz
Komentarz