Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przechyły na Teresie (TM) - grudzień, Wawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Przechyły na Teresie (TM) - grudzień, Wawa

helo ekipa imprezowa...robimy jakieś spotkanie Mikołajkowe?
    Może przełamiemy się opłatkiem browarnym?
    Ostatnio pojawiły się propozycję aby spotkać się bardziej w centrum, jakiś konktrenty spocik?
    Zaproponujcie termin, mi zawsze pasuje;-)

W moim przypadku preferowane wtorki lub środy

Dobranoc,
    Gosia
    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

No dobra a znacie jakiś lokal blisko rogu czerniakowskiej i gagarina?
      Pomysł fajny na spotkanie, pasował by weekend jakiś żeby można było na spokojnie posiedzieć dłużej i pogadać,
      centrum fajne tylko że drogie a w weekend jak zawsze spęd się robi wszelkiego tałatajstwa i gówniarstwa.
      Muszę się jakoś zakręcić za lokalem ale z racji tego że nie bywam w takich miejscach czekam na propozycje.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Przyznam, że dla mnie weekendzik niestety odpada...wiecie rodzina te sprawy...

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
          "G.Wyborcza"?

tak mi się przypomniało bo niezłe imprezy tam były.............gdy tam pracowałem ok. 1999-2000r
          hominis est errare, insipientis in errore perseverare
          Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

to ten lokal?

http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.021007&z=16

Jutro może przejdę się zobaczyć co i jak, czy można palić czy nie i czy bywają tam ludzie w podeszłym wieku jak ja czy tylko jakieś pismaki.
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            sigpic

Komentarz

a odnośnie terminu to coś ustalamy?

Komentarz

Zamieszczone przez Kojega Zobacz posta
                a odnośnie terminu to coś ustalamy?
                na razie sam widzisz że zainteresowanie jest skromne, pewnie do świąt sprawa ucichnie bo zaraz wszyscy powiedzą że już wyjeżdżają i nie mają czasu,
                ja bym proponował 14 lub 15ty grudzień jeśli w tygodniu a jak w weekend to sobota 18ego.
                Termin i miejsce będzie zależało od ilości ludzi chętnych na spotkanie.
                sigpic

Komentarz

Wstępnie na 18 bym się pisał,jeżeli chodzi o termin w tygodniu to niestety nie.

Komentarz

idziemy w środę( 08.12) na jakieś małe piwko?

Komentarz

Ja mogę iść
                      Tylko nie mam w domu teraz netu, więc info sprawdzam tylko z pracy, choć jest na to mało czasu..

Pozdrawiam,
                      Gosia
                      Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                        Pomysł fajny na spotkanie, pasował by weekend jakiś żeby można było na spokojnie posiedzieć dłużej i pogadać,
                        centrum fajne tylko że drogie a w weekend jak zawsze spęd się robi wszelkiego tałatajstwa i gówniarstwa.
                        Muszę się jakoś zakręcić za lokalem ale z racji tego że nie bywam w takich miejscach czekam na propozycje.
                        A może Lotos? http://www.restauracjalotos.pl/index.php Czar PRLu, wódeczka z tatarem. Ludzie lat 70.
                        Róg Chełmskiej i Belwederskiej.

Masz pod nosem Karczmę Słupską, też relikt minionych lat

Blizej mnie przy stacji benzynowej jest Mistrz i Małgorzatka: http://www.gastronauci.pl/3120-mistr...zatka-warszawa dobre jedzenie i piwo, również lokal z dłuuuuugimi tradycjami i stałą klientelą, która młodość swoją przezywała w latach 70 i 80.

Na Chełmskiej w WFDiF masz Qlala bar, całkiem przyjemne mniejsce: http://qlalabar.pl, ale to już nowy lokal. Czasami można spotkac tam filmowców, aktorów.
                        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
                          Na Chełmskiej w WFDiF masz Qlala bar, całkiem przyjemne mniejsce: http://qlalabar.pl, ale to już nowy lokal. Czasami można spotkac tam filmowców, aktorów.
                          Więc ja bym proponował ten nowy lokalik,
                          http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.021007&z=16

Jutro termin aktualny? proponował bym godzinę 18tą? Co Wy na to?
                          sigpic

Komentarz

Ja bym chętnie wpadł, ale zawiało mnie straszliwie i ledwo co chodzę
                            --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Czy środa na piwko jest aktualna?/u mnie czas na kieliszek chleba się zawsze znajdzie/ I gdzie to ma być ? Twarze forumowe chciałbym poznać, jak rozumiem jest to impreza otwarta dla wszystkich forumowiczów.
                              podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Pracuję...
                              X