Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

A może organizacja drugiego, klubowego zlotu?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja tez pewnie wszystkiego nie zalicze, ale jak na razie Rajd Pałuk i ścianę wschodnią myślę że dam rade, co z reszta zobaczymy
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

A moze polaczyc ognisko ze zlotem? I spotkac sie 27go czy 28go maja u Bartasa, poendurzyc po okolicy, cos zobaczyc i wieczorkiem sie kulturalnie najeb.ć przy ognisku
      Enduro nie klęka
      R 1100 GS '99 - limonka
      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Czemu nie ja wyjątkowo ugodowy jestem może być i zlot u Bartasa więcej ludzi w końcu na "lajfie" poznam

Komentarz

Tylko czy Bartas nie ma nic przeciwko
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Również chętnie bym połączył ognicho ze zlotem, jeśli Król Drzew nie ma nic przeciwko .

Tylko wtedy kasujemy Wilno...

Komentarz

Poczekajmy az wypowie sie Infi ... zartuje - Bartas znaczy sie
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez Kaytec Zobacz posta
                Tylko wtedy kasujemy Wilno...
                Niekoniecznie
                Ognisko możemy potraktować jako drugi mini zlot, a wycieczkę na troki robimy w innym terminie i pewnie mniejszym (?) gronie.
                "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Po powrocie z dzisiejszej pierwszej krótkiej przejażdżki zapytałem moją babeczkę co ona na to żebym urwał się ostatni weekend maja, powiedziała że daje mi wolne tylko nie chce żebym jechał sam (wie jak to wygląda na spotkaniach motocyklowych bo tam się poznaliśmy, wiecie podobno jakiś alkohol się tam spożywa i w ogóle upodlenie straszne )ale to się jakoś załatwi. Więc przyjadę tzn. ja i być może olsztyniak/cy razem ekipą zjedziemy do Łabiszyńskich lasów Bartasowych.
                  Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Lasy są cierpickie
                    sigpic
                    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Dojadę i tam a cierpięta będą mi z ręki jadły

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                        A moze polaczyc ognisko ze zlotem? I spotkac sie 27go czy 28go maja u Bartasa, poendurzyc po okolicy, cos zobaczyc i wieczorkiem sie kulturalnie najeb.ć przy ognisku
                        Nie wiem tak do końca co macie na myśli, bo ogniska u nas zaczynają się w piątek, a kończą w niedzielę, więc mimowolnie ogniskowa impreza jest tak naprawde można powiedzieć, że zlotem. Nie do końca rozumiem co ma jedno do drugiego- ognicho jest pod koniec maja, tj 27-29, a Mazury + Litwa w innym terminie ma być.
                        sigpic
                        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Szanowni Państwo
                          Przeniosłem planowanie wycieczki do tego tematu: http://xtzclub.pl/threads/2296-Mazur...ewska-eskapada
                          Pojawiła się idea, aby połączyć drugi mini-zlot z ogniskiem w Bartasowym Lesie, więc jeżeli pomysł połączenia znalazłby akceptację w gronie zainteresowanych, to możemy pójść w kierunku spotkania się u Infi i Bartasa. Wątek ogniska poruszany jest w tym miejscu: http://xtzclub.pl/threads/2290-ognis...wym-Lesie-2011
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                            .... wiecie podobno jakiś alkohol się tam spożywa i w ogóle upodlenie straszne )ale to się jakoś załatwi.
                            to podobnie jak codzień z tą różnica że rano jest więcej takich osób w jednym miejscu

Komentarz

Pracuję...
                            X