Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot Tenere- Jesenice 17-19.06.2011

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Laguna Zobacz posta
    kurcze jak tak patrzę na listę osób które się zadeklarowały na zlot to widzę, że będzie nas silna ekipa. Serce rośnie;-)
    a skończy się jak na zlocie u Słowaków ,ze dojedzie 6 Tenerek. juz ekipa zaczyna topniec!

Komentarz

Zamieszczone przez BANAN Zobacz posta
      a skończy się jak na zlocie u Słowaków ,ze dojedzie 6 Tenerek. juz ekipa zaczyna topniec!
      No szkoda by było jak do lata ekipa się wysypie, zawsze to coś może wypaść na koniec ale nigdy nie wiadomo, trzeba być dobrej myśli.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Hmm... 500 km w jedną stronę WSK-ą chyba się będę musiał zastanowić hehehe. A może uda mi się do tego czasu nazbierać na tenerkę. Nie chciałbym tego przegapić.

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Znajomy wsk'ą z dziewczyną i bagażami na pace objechal całe bieszczady i góry stołowe,jak silnik zdrowy to pare czesci zapasowych do plecaka i heja
            https://www.migus-motocykle.pl/

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Komentarz

a knedliczki i zupa czosnkowa super, dawno w czechach nie byłem ale pare lat temu to była groszowa sprawa okolo 80-100 koron a piwo to już inna sprawa

Komentarz

Zamieszczone przez King Of Snake Zobacz posta
                      dokładnie tak
                      wg mnie, nie ma co się certolić z namiotami skoro za chatę 4 osobową płacimy 50 zeta za dobę – a z doświadczenia wiem, że do chatki wejdzie bez problemu 4 ogrów, spławik i Jego Żona, oraz spóźnialski… Zatem 50 zeta za dobę dzielone na 7 osób to chyba nie problem??
                      jak dla mnie przyjacielu text roku

Komentarz

Siema mam pytanie do was panowie i panie czy ustawiamy sie jakos w polsce czy spotykamy sie pod granica??

Komentarz

Komentarz

Komentarz

jak nie macie nic przeciwko to zabrał bym szwagra ale on ma afrike,
                              Ostatnio edytowany przez darti; 522.

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X