Zamieszczone przez King Of Snake
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot Tenere- Jesenice 17-19.06.2011
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz posta16. mario =
17. DominikK
25.Finek + plecak=
[/INDENT]
Pozdro
Komentarz
-
1. advradek = chata A
2. King Of Snake + plecak = chata A
3. Banan + plecak = chata A
4. Blyshkrik = chata A
5. Ziut + plecak = chata A
6. Jabol + plecak = chata A
7. Sznycel = chata A
8. Jarek11 + plecak=chata A
9. Kojega = chata A
10. ...............................wolna chata A
11. Laguna = chata A
12. Kamilltee = chata A
13. Marcinjunak = chata A
14. dex + plecak = chata A
15. Kuba = chata A
18. mario_xt600 = namiot
19. dartirwroc = chata A
20. Łojek = chata A
21. Siwy= namiot
22.Trusek =jesszcze nie wiem jak moja 2 polowa chatka A
23. Beniamin = namiot
24.Tuono = namiot
26.erwinw = namiot
27 KAMAZ77 + friend(kowol) + plecak =CHATA A
28. kowol = chata A (kamaz friend)
29. Tiffany660 + plecak = chata A
30. czeczen = namiot-(lub opcja spławika)
31.SUMO= Chata A (friend kamaza77)
22 moto idą do chatki typu A
6 moto gnije w namiocie
a 3 poniżej bedą koczować wtym co zostanie
16. mario =
17. DominikK
25.Finek + plecak=
Plany się zmieniają, ja odpadam, powiedziałbym wcześniej ale na razie odcięty od neta jestem. Kto chciał jechać na chatkę, ma okazję.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
na 50% piszę się
marcinjunak
http://xtzclub.pl/threads/1461-Zlot-...11-kiedy/page4 ( http://mapy.google.pl/maps?f=d&sourc...,10.755615&z=7 ) ta twoja trasa jest dalej aktualna???
jeśli tak to jestem zdecydowany już na 80% a co do noclegu można coś pomyśleć jestem ze Świebodzic (między Strzegomiem a Wałbrzychem według twojej trasy)Ostatnio edytowany przez Pan Prezes; 473.
Komentarz
-
Jestem w stanie zorganizować nocleg w okolicy Złotoryi-Lwówka Śląskiego w namiotach, może nawet domki, za przysÅ‚owiowe Bóg zapłać. Jeśli będzie kilku chętnych to się tym zajmę. W razie awarii w okolicy służę pomocą. Sam nie wiem, czy uda mi się być na zlocie w czerwcu mam obronę pracy.....Chętnie, jednak ugoszczę forumowiczów
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pan Prezes Zobacz postana 50% piszę się
marcinjunak
http://xtzclub.pl/threads/1461-Zlot-...11-kiedy/page4 ( http://mapy.google.pl/maps?f=d&sourc...,10.755615&z=7 ) ta twoja trasa jest dalej aktualna???
jeśli tak to jestem zdecydowany już na 80% a co do noclegu można coś pomyśleć jestem ze Świebodzic (między Strzegomiem a Wałbrzychem według twojej trasy)wiec to jest jeszcze do uzgodnienia bliżej wyjazdu, nie wiem czy da sie uniknąć płacenia za autostradę A4 jeśli tak to bym sie przeleciał chwilę i przewietrzył zawory a jeśli nie to bokiem przez Świdnicę, ale dopasuje się do Leszka jeśli będzie miał inny plan. Się jeszcze zobaczy.
Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaJak na razie to tylko wstępna trasa która założyłem, będe pewnie jechał z Leszkiem w stylu wcześniej uzgodnionym PPHwiec to jest jeszcze do uzgodnienia bliżej wyjazdu, nie wiem czy da sie uniknąć płacenia za autostradę A4 jeśli tak to bym sie przeleciał chwilę i przewietrzył zawory a jeśli nie to bokiem przez Świdnicę, ale dopasuje się do Leszka jeśli będzie miał inny plan. Się jeszcze zobaczy.
to spokojnie możecie jechać tamtędy
jak coś można było by się dołączyć do was w razie czego bo od niedawna mami można powiedzieć, że się boję jechać w tak daleką trasę sam a Wy i tak chyba byście lecieli przez Świebodzice czy Wałbrzych (według tej trasy co ustaliliście)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pan Prezes Zobacz postaA4 z Wrocławia w kierunku Zgorzelca jest darmowato spokojnie możecie jechać tamtędy
jak coś można było by się dołączyć do was w razie czego bo od niedawna mami można powiedzieć, że się boję jechać w tak daleką trasę sam a Wy i tak chyba byście lecieli przez Świebodzice czy Wałbrzych (według tej trasy co ustaliliście)
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postaUwaga
marcinjunak, ja to najlepiej poleciałbym na bełchtów i wrocek, potem na szklarska i jakuszyce i do pragi.
no chyba ze 8 na wro to straszna ch..nia i bede sie wkur... to polece na stalinogród i potem nach breslau A4.
wtępnie ustawiłem się z siwym w grójcu na 10 w czartek, bo plan jest taki zeby leciec z noclegiem, no chyba że robota mi wyjdzie (nie przypuszczam) to awarynie w piatek max 0600 ruszam i palnik do samej, no gdzie to tam ma byc?
Opcja najprawdopodobna to na "spokojnie"w czwartek do wrocka, tam balet na rynku i w piatek na zlot. Osobiście ta opcja mi pasuje i wstępnie z siwym zostało przyklepane.
czyli trasa zaplanowana
a z noclegiem już coś wiecie we wrocku? macie tak jakąś fajną knajpę z trawnikiem do spania ?albo kogoś pod wrockiem z podwórkiem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
blyshkrik
-
A jeszcze takie pytanie organizacyjne, jakie papiery zabierać ze sobą? Jakieś paszporty i inne zielone karty czy coś takiego? Już było wczesniej pisane że autobahny w pepikowie są darmowe dla moto wiec minety odpadająBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
blyshkrik
-
Siwy
Komentarz