Jak już będzie tak daleko to się temat dokładnie dogada i ustalimy spotkanie przed Częstochową i razem wjedziemy na Jasną bo tam to już na bank nie będzie opcji szukania się na wzajem
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot motocyklowy na Jasnej Górze 2011
Zwiń
X
-
Siwy
-
Zamieszczone przez Siwy Zobacz posta
Swoją drogą autorzy tej strony mają specyficzne spojrzenie na rzeczywistość. Mi by nie przyszło do głowy połączyć informacji o zlocie z propagandą linii ideologicznej pewnego radia. No ale co kto lubi - mnie głównie właśnie ta otoczka skutecznie zniechęca do wzięcia udziału w Rajdzie Katyńskim, który oprócz tego ma przecież wiele pozytywnych aspektów.sigpic
Komentarz
-
Siwy
-
Siwy
-
Siwy
-
Zamieszczone przez fxrider Zobacz postaTrochę mało aktualne - informacja sprzed roku.
Swoją drogą autorzy tej strony mają specyficzne spojrzenie na rzeczywistość. Mi by nie przyszło do głowy połączyć informacji o zlocie z propagandą linii ideologicznej pewnego radia. No ale co kto lubi - mnie głównie właśnie ta otoczka skutecznie zniechęca do wzięcia udziału w Rajdzie Katyńskim, który oprócz tego ma przecież wiele pozytywnych aspektów.--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaJa nawet nie wiem czy ty pojechałbyś na zlot gdzie sie ostro pije wódkę, gra szatańska muzyka i rżnie panienki. Są też tego zlotu plusyBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz