Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Jak nic nie wyskoczy nieprzewidzianego - będę. nie wiem jeszcze, czy na Tereni, czy z żoną i córą autem. Nemet - dzięki za info i wyhaczenie na CB
"Na motocyklu jeźdź tak, jakbyś chciał, żeby jeździły twoje dzieci"
Ja wlasnie sie dowiedzialem ze nie przyjade - siedze w domu w Pulawach na zwolnieniu (opieka nad dzieckiem). W Poznaniu bede prawdopodobnie dopiero 12-13 marzec, no chyba ze jeszcze pod koniec lutego... Tak ze do nastepnego
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
potwierdzam obecność z chłopem, ale bez motocykla, bo jest uwięziony w hurtowni tkanin od ubiegłej soboty, linka sprzęgła mu się oberwała i sobie stoi w ciepłym magazynie czekając na lepsze czasy.
ludki, nie w moim to zwyczaju ale odkrecam dzisiejsze spotkanie - mam tu kryzysowa sytuacje i musze wybrac mniejsze zlo.
inna rzecz, ze spora czesc osob spasowala takze z roznych losowych powodow wiec i moze jesli przesuniemy to na nieco inny termin to i warunki beda bardziej dogodne nawet na cos bardziej plenerowego? prosze o wyrozumialosc...
Myślę że to dobry pomysł, bo faktycznie lepiej będzie się spotkać większą ekipą i z Teresami a te jak można przeczytać jeszcze nie wróciły do sił po zimowym śnie. Swoją też trochę porozkręcałem.
Komentarz