Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Browarzenie przy Tenerze – Wrocław – Luty 2011

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No właśnie, że dziś nie dam rady muszę wiedzić wcześniej. Mam takiego małego bobra, którego samego nie moge zostawić i muszę planować takie rzeczy wcześniej, tym bradziej że mam do Wrocławia 80 km. Ale jak się będzie coś kroić następnego to poproszę wiadomość na priv napewno się stawię, tym bardziej że ten rejon jakiś taki niemrawy
    Made By Gloover

Komentarz

Gloover, daj znać jak będziesz się wybierał, też bym się kopnął jakby mi termin pasował.
      A rejon faktycznie niemrawy, w przyszłym sezonie tak chodzi mi po głowie dalsza eksploracja zabytków dolnego śląska, więc powinno być więcej okazji do wspólnych wycieczek
      "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zapraszamy, już po pierwszym spotkaniu skromnym osobowo ale myślę ze będzie lepiej następne planujemy 1.03 2011 Wrocław PUB MAŁGOSIA godzina około 19

Komentarz

właśnie wróciłem z pierwszego browarowania i browaru nie było ale było miło HIHIHI było cos mocniej i z fajnym kompanem - wielkie pozdro dla Dartiwroc!!!!!!!!!! następne planowe Wrocławskie broważenie planujemy na 01.03.2011 (wtorek) czekamy na chętnych!!!

Komentarz

A mnie było bardzo miło poznać Kubę , a ile wspólnych tematów jednak dwa kółka łącza ludzi, myślę ze na pewno razem zwiedzimy wiele ciekawych miejsc na motocyklach

Komentarz

Myślałem że uda mi się dojechac, ale niestety za późno wypuścili mnie z bazy. Dojechałem do Wrocka dopiero o 23 i nocowałem na parkingu dla "ciężarowych" na "Psim Polu". Pozdrawiam ekipę z Wrocławia
              hominis est errare, insipientis in errore perseverare
              Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Nic straconego, do zobaczenia następnym razem

Komentarz

Pracuję...
                X