Byłby ew. ktoś chętny na piątkowy enduro-dojazd z okolic Wawy ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
ognisko w Dzikim Bartasowym Lesie- 2011 [27-29.05]
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez fxrider Zobacz postaByłby ew. ktoś chętny na piątkowy enduro-dojazd z okolic Wawy ?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaWszystko zależy co to za enduro dojazd? Masz jakiś track? Czy normalnie asfalt i czasem zjazd na miekkie drogi?
Widziałbym to tak: mapy terenów po drodze + GPS + PI*drzwi krecha do celu, start rano i zobaczyć co z tego wyjdzie.sigpic
Komentarz
-
Ludki możemy poprosić o robienie listy zainteresowanych "łognichem"? Pomoże nam to w zaplanowaniu bonusów
To ja zaczne:
1. Xieciu
2. Rootolf
3. Piotr13
4. FX
5. .........Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
To się kurna dopiszsigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
1. Xieciu
2. Rootolf
3. Piotr13
4. FX
5. Kojot z kobitą
6. Bocian
7. Baldur z plecaczkiem
8. Beniamin
9. Gloover ( zawsze chcialem być 9-ty) :-)
10. robkri ( a ja 10-ty, raz nawet w podstawówce mi się udało ale straciłem pozycję na rzecz nowej koleżanki)
11. marcinjunak (wstępnie, bo chciałem pojechać na zlot weteranów do mińska mazowieckiego)Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
1. Xieciu
2. Rootolf
3. Piotr13
4. FX
5. Kojot z kobitą
6. Bocian
7. Baldur z plecaczkiem
8. Beniamin
9. Gloover ( zawsze chcialem być 9-ty) :-)
10. robkri ( a ja 10-ty, raz nawet w podstawówce mi się udało ale straciłem pozycję na rzecz nowej koleżanki)
11. marcinjunak (wstępnie, bo chciałem pojechać na zlot weteranów do mińska mazowieckiego)
12. Kaytec + plecak
Komentarz
Komentarz