W jaką stronę? przepraszam ale nie zrozumiałem insynuacji. Nie widziałem tam nigdzie żadnych zakamuflowanych bojówek, ani jakiejś nienawiści.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
XI RAJD KATYNSKI wystartuje z Warszawy w dniu 27 sierpnia br. o godz. 10:00
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez xieciu Zobacz postaW jaką stronę? przepraszam ale nie zrozumiałem insynuacji. Nie widziałem tam nigdzie żadnych zakamuflowanych bojówek, ani jakiejś nienawiści.
Zakończmy tą odnogę dyskusji, jeszcze zrobi się burzliwy i niepotrzebny offtop."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaZakończmy tą odnogę dyskusji, jeszcze zrobi się burzliwy i niepotrzebny offtop.
ps. do nikogo nie pijęHvězdy chtějí patřit Tobě...
Komentarz
-
Zamieszczone przez xieciu Zobacz postazgadzam się z przedmówcą, nie ma co bić piany ani ostrzyć siekiery
ps. do nikogo nie piję
PS. również do nikogo nie piję, każdy chodzi swoimi ścieżkami"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Siwy
-
blyshkrik
Komentarz