Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kto, skąd i kiedy jedzie na Zlot Tenere- Jesenice 17-19.06.2011 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kto, skąd i kiedy jedzie na Zlot Tenere- Jesenice 17-19.06.2011 ?

Witam zakładam temacik żebyśmy sie jakoś wszyscy razem ustawili pod względem czasowym jak i terminowym jak i miejsca zamieszkania niektórzy jada w czwartek lub piątek,żeby samemu nie lecieć gdyż w kupie raźniej
    Ja mam nadzienie jak nie będę miał pracy to postaram sie polecieć w czwartek z junakiem i Lechem.

Witam jak lecisz z junakiem to pewnie z warszawy startujecie no ja jak będę miał wolne to bym się do was dołączył ale to jeszcze potwierdzę no i też bym chciał w czwartek startować

Komentarz

Prawdopodobnie w czwartek z Wawy - moze nawet z ekipą PPiCH (jak nadążę )
      opcja druga: w piątek o 7.00 z Łodzi

Nadal nie wiemy czy:
      - zwiedzamy fortyfikacje (jeśli tak to wyjazd w czw raniutko)
      - jedziemy po zlocie w Alpy (wtedy opcja druga)
      Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

ja bedę jechał w piątek rano z Katowic,jak do tego czasu ktoś się zdecyduje i bedzie maił tędy po drodze to chętnie się zgadam
        Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
          ja bedę jechał w piątek rano z Katowic,jak do tego czasu ktoś się zdecyduje i bedzie maił tędy po drodze to chętnie się zgadam
          Ja lecę w czwartek z okolic Katowic może dasz radę w czwartek ?

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
            Ja mam nadzienie jak nie będę miał pracy to postaram sie polecieć w czwartek z junakiem i Lechem.
            Leszek jeszcze się zgadywał z Siwym więc na 4 motocykle akurat się grupa z wawy wybierze w czwartek rano. Kamil i Laguna mają chęć widzę na PPH
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Mamy ochote polecieć z Wami - logo, nie ? będzie weselej ... możemy pogonić w czwartek z rana, ale wtedy za granicą zajrzymy do jakiegoś czeskiego fortu ? wybiorę jeden, najfajniejszy, z kolejką, oświetleniem i innymi gratami

Mamy przełożenia 16/42 więc na prostej jesteście bez szans a na serio - ja i tak jadę jako ostatni w peletonie, bo łatwiej jest gonić niż dyktować tempo

aaa ważne - umówmy się, że jedziemy bez kufrów bocznych - bo to masakra, jak jeden ma kufry i wszyscy muszą na niego czekać - bo się nie przeciśnie

ps.zróbcie sobie naklejki albo koszulki "PPiCH Team"
              ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
              FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

kamilltee: "aaa ważne - umówmy się, że jedziemy bez kufrów bocznych - bo to masakra, jak jeden ma kufry i wszyscy muszą na niego czekać - bo się nie przeciśnie"

jak to sie nie przecisnie jak tak"D

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                  ps.zróbcie sobie naklejki albo koszulki "PPiCH Team"
                  Ciekawe, można by nad tym pomyśleć
                  jak chłopaki będa robić ADHD Rider to moze i my sie załapiemy
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  sigpic

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika
                    Ostatnio edytowany przez Gość; 27.

Komentarz

kamilltee: "ps.zróbcie sobie naklejki albo koszulki "PPiCH Team"
                      Jeśli zdecydujecie się zrobić takie koszulki to ja na jedną sztukę się piszę.
                      Jeszcze jakieś logo do tego wymyślić

Komentarz

A to myślę że ze swoim 17/42 dam radę spokojnie z Wami jechać

A Trusek nie zna powiedzenia PPiCH?

Leszek ja widze że Ty to chyba nie raz we wrocku balowałeś wiec bedziesz naszym przewodnikiem
                        sigpic

Komentarz

Jak się da to załapałbym się z grupą lecącą z w-wy(czwartek) w okolice Wrocka a nocleg planuje u kolegi w Karkonoskim PN - (ostatnio nocleg wypadł na Śnieżce w domku myśliwskim) lub Góry Stołowe jak komuś po drodze to miejsce się zorganizuje.

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                            Leszek jeszcze się zgadywał z Siwym więc na 4 motocykle akurat się grupa z wawy wybierze w czwartek rano. Kamil i Laguna mają chęć widzę na PPH
                            marcinjunak pamiętasz o mnie
                            ale ja się dołączę do was dopiero jak będziecie w okolicach Wałbrzycha według tej trasy co ustaliliście
                            to wtedy będzie nas 5

marcin mam jeszcze jedno pytanko a na 16/46 da radę nadążyć za wami czy trzeba by było coś zmienić
                            Ostatnio edytowany przez Pan Prezes; 473.

Komentarz

chyba powinno być PPiH , a nawet PPiCH. Ja bym się łapał z Kamilem na Alpy jeśli wypali, ale forty też z chęcią pozwiedzam.

od kamilltee: powyżej poprawiłem na PPiCH

Komentarz

Pracuję...
                              X