Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Na jesień proszę się szykować
    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

GOPR0649.jpgGOPR0647.jpgGOPR0659.jpg

Komentarz

Przygotowania do zlotu u ŁojkaSDC12233.jpgSDC12232.jpgSDC12231.jpg

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
          [ATTACH=CONFIG]10716[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10717[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10718[/ATTACH]
          Trusek !!! - ty nie zapodawaj tu jakichś klatek tylko dawaj coś z jazdy!!! -przecież sporo nagrywałeś

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
            Trusek !!! - ty nie zapodawaj tu jakichś klatek tylko dawaj coś z jazdy!!! -przecież sporo nagrywałeś
            Właśnie!!!!! Też na to czekam

Komentarz

właśnie !!!! ;]

Komentarz

Witajcie Panie i Pany!

Melduję, iż z Wilkas powróciłam w jednym kawałku, choć nie najkrótszą drogą. Ze spotu jechałam już dalej sama. Odkryłam sporo fajnych dróg. Prawie tydzień siedziałam w górach bez odpalania motka i też bardzo dobrze mi z tym było. W sumie wyszło ok. 1,5kkm tych dojazdów. Uproszczona mapka poniżej:

Tak więc bardzo dziękuję za miłe spotkanie. Dzięki Motorynka i Adam za wspólny przejazd i przepraszam, że musieliście tak wolno przeze mnie jechać. Ja to czasem budzę zdziwienie jadąc na Teresie ale nasza forumowa Matka Polka wymiata!

Miło było Was spotkać na żywo!

Pozdrawiam,
                Gosia

p.s. Teresa na początku trochę zeżarła oleju ale już się jej przejadł i przestała.
                Z drobnych usterek to generalnie padnięty aku i jeszcze gdzieś tam prąd ucieka, wysikana lewa laga, coś tam z pompą paliwa, grzechotnik w sprzęgle, nie wiem jak tam zawory ale zgodnie z Waszą radą olałam póki co sprawę, więc trza będzie zajrzeć. Ale ogólnie na jazdę nie mogę narzekać. Po przytarciu opon przestała też wężykować. Mój sprzęt ortopedyczno-rolniczy ponownie mnie nie zawiódł, a i też wiedział kiedy posłuszeństwa odmówić!

p.s. 2. Zdjęcia będą ale jeszcze nie wiem kiedy. Pewnie w jakiejś mitycznej wolnej chwili
                Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

No to już znamy tajne miejsce Gosławy w Biesach, woojek Google prawdę Ci powie

ps. jak było w schronisku na przełęczy Łupkowskiej?
                  Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Było super jak zawsze. Faktycznie wujek Google wiele może powiedzieć...
                    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Kurza morda, tośmy się, Gocha, prawie rozminęli. My z Córcią zdobywaliśmy wtedy Połoninę Caryńską
                      Sowizdrzał
                      KTM 750 6T
                      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Gosiaczek, to ja dziekuje za towarzystwo, wiesz te pare godzinek od wawy przynajmniej bylo do kogo sie usmiechnac i oczywiscie polecam sie na przyszlosc

Komentarz

I ja znalazłem jakies foty w telefonie
                          na pierwszym Trusek pakujący sie w podróż do domu

na drugim łatanie gumy Sobczaqa

Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
                          Loud pipes save lives...
                          https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Gosienka gdzie sa zdjęcia w wystrzałowym garnku ja sie pytam bo chce awatar zmienić??

Komentarz

GOPR0673.jpg tak bylo
                              Ostatnio edytowany przez Trusek; 41.

Komentarz

Pracuję...
                              X