Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ja chcem offem, ale nie bede pewnie zapieprzać tak jak Wy coś tak czuję

jestem wręcz przekonana, że ekipy offowe też będą dwie..
    ja w piątek rano mogę lecieć, taka opcja jest sensowna

Komentarz

Zamieszczone przez kate Zobacz posta
      ja chcem offem, ale nie bede pewnie zapieprzać tak jak Wy coś tak czuję

jestem wręcz przekonana, że ekipy offowe też będą dwie..
      ja w piątek rano mogę lecieć, taka opcja jest sensowna
      najpierw musisz zweryfikować swoje umiejętności jazdy po czarnym i zmienić opony dopiero potem brać się ja jazdę off.

Ekipa ślązaków może będzie też chciała jechać z wawy bokami więc wszystko jeszcze wyjdzie w praniu, nie ma się co spinać, tylko trzeba jeździć i ćwiczyć a nie oglądać tylko filmiki z YT
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
        najpierw musisz zweryfikować swoje umiejętności jazdy po czarnym i zmienić opony dopiero potem brać się ja jazdę off.

Ekipa ślązaków może będzie też chciała jechać z wawy bokami więc wszystko jeszcze wyjdzie w praniu, nie ma się co spinać, tylko trzeba jeździć i ćwiczyć a nie oglądać tylko filmiki z YT
        zweryfikować po czarnym?? po asfalcie w sensie?? jak to? nie rozumiem

jak narazie to ja śmigam, jak Ty oglądasz te filmiki

*taka se drobniuteńka złośliwość nie bierz tego do siebie

Komentarz

Super wypada wszystko! 4 dni urlopu, i 10 wolnego

Komentarz

siedlar jedzie tą przyczepką faktycznie czy jak ?

Komentarz

u mnie jak sie zdarzy cud i zrobie terese tez pisze sie na off wiem wiem ostatnio sie napaliłem jak szczerbaty na suchary ale tym razem może będzie lepiej

Komentarz

Zamieszczone przez kate Zobacz posta

jak narazie to ja śmigam, jak Ty oglądasz te filmiki
                no nie powiedział bym że tak śmigasz, no chyba że nie na swojej teresie
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                sigpic

Komentarz

Kurde, już byłem zapisany, ale chyba jednak nie uda mi się tego ogarnąć i nie będę mógł się pojawić A tak chciałem przyjechać i Was poznać.

Komentarz

Konkretne ustalenia w/s rezerwacji dopiero 12.03 ponieważ recepcja poza sezonem czynna jest do 16:00 a ja dryndnąłem po i nic jeszcze nie załatwiłem.
                    Jedno co mogłem zrobić to rezerwacja online, zaklepałem 4 domki 5-o osobowe z możliwością spanie 6 osób (Łojek-advradek). Na chwilę obecną na liście jest 19 osób więc domków wystarczy, będzie luz a jeśli ktoś znienacka przybędzie to nie będzie problemu z miejscówką.
                    Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Zamieszczone przez kamaz77 Zobacz posta
                      Jak nie pojedzie, taka jego siedlarska mać, to już my go osiedlarzymy
                      Sowizdrzał
                      KTM 750 6T
                      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Chętnie się dopisze do zacnej ekipy na spotkanie w gronie znajomych i poznać nowe osoby osobiście i to chyba jedyna będzie okazja na wspólne spotkanie bo inne terminy kolidują z grafikiem pracy

Komentarz

To dopisz się do listy:

1-erwinw
                          2-robkri
                          3-rootolf
                          4-czeczen - jedna propozycja - nie dopuszczać Ślązaków do garów!!!
                          5-Łojek
                          6-Beniamin
                          7-marcinjunak
                          8-Sobczaq (Sbq)
                          9-Sowizdrzał
                          10-Giani
                          11- ArturS
                          12-Gruby88 - wizyta i powrót z dyskoteki mnie skusił
                          13- Kaytec
                          14- advradek - noc Łojkiem - Są rzeczy, za które nie zapłacisz kartą...
                          15 - kate
                          16. siedlar - zrobię wszystko co w mojej mocy by kolacja poleciała wyżej niż ostatnio
                          17. Kamaz - choćby paralotnią
                          18. Trusek 19. Melon
                          Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

Dodaje się
                            1-erwinw
                            2-robkri
                            3-rootolf
                            4-czeczen - jedna propozycja - nie dopuszczać Ślązaków do garów!!!
                            5-Łojek
                            6-Beniamin
                            7-marcinjunak
                            8-Sobczaq (Sbq)
                            9-Sowizdrzał
                            10-Giani
                            11- ArturS
                            12-Gruby88 - wizyta i powrót z dyskoteki mnie skusił
                            13- Kaytec
                            14- advradek - noc Łojkiem - Są rzeczy, za które nie zapłacisz kartą...
                            15 - kate
                            16. siedlar - zrobię wszystko co w mojej mocy by kolacja poleciała wyżej niż ostatnio
                            17. Kamaz - choćby paralotnią
                            18. Trusek 19. Melon
                            20. Darti

Komentarz

Panowie, bardzo chcę tą przyczepką jechać, ale sprawa wygląda taak: nas jest też tutaj z pieciu chętnych, a przyczepka ma trzy miejsca, wiadomo tradycyjnie część i tak sie wykruszy, Fiała v-strom chce lecieć jak coś całą traske (sam zmieniam stanowisko pracy i mogę mieć małe problemy, ale zobaczymy, na tą chwile jade) sowizdrzal deklarował się od samego początku i filip gs, kamazz ty miałeś jechać bez moplika także pojechałbyś jako czwarty w samochodzie, bo już nie wiem czym i jak Ty chcesz jechać, jeśli będzie nas więcej łatwimy drugi samochód z przyczepką i już. Jeśli chodzi o wyjazd z Warszawy to chyba będzie lypa Panie marcinjunak bo my raczej byśmy wracali w poniedziałek ze wzgledu na kawał drogi, chociaż ja bym chętnie z Warszawką poleciał. Zobaczymy. Jedno jest pewne trzeba zacząć konkretnie coś ustalać, więc piszcie na prv, gg lub dzwońcie żeby tu nie zaśmiecać, bo czas ucieka ...a droga dłuuuga jeest....

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                                i nie musiał słuchać chrapania jakiś pijaków i troli czy to z pokoju sąsiedniego czy z podwórka (spod ławki )
                                tzn.? w innym ośrodku się kwaterujesz? )
                                hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                                Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Pracuję...
                                X