Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
    powiedz to trocinowi który spinał się przy podjeździe i przegrał zakład na miano miękkiej fajki

widać na filmie od 8.22

Musze poszukac tego filmu z rzezni gdzie 4 osoby kata ci wyciagaly Juz nie bylo PALA PALA tylko DO TYŁU !
    A ja tam Tereską na pełnej qrwie przelecialam hehe... Tez jest filmik
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

dwójka i PAŁA!!!!!!!! ---- uuuuuuuuuuuu.............

Komentarz

No uśmiałem sie na maxa

Dzięki czeczen, na ciebie zawsze mozna liczyc Na Stanislawke Marcin musi miec ze 3 holowników "Qrwa do tyłu do tyłu" Aż sie Kate śmiała Bo jest kozak tylko na przecince ...A w wawazach juz miekka faja...

BTW Mysle ze jak wyjade na pol roku to sie Anią zaopiekujesz Tomek tez sie zadeklarował
        A ja jutro od 8.00 rrrryyyjjjęęęę ;
        Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
        Enduro nie klęka
        R 1100 GS '99 - limonka
        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Chłopaki myślę ze nie ma co się sprzeczać już niedługo będzie można sprawdzić, kto co gdzie i kiedy
          Mi Teresa odpaliła na nowym tłoku więc zapewne docierać przyjadę
          Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

Spoko loko,
            się zobaczy co i jak i na wąwozach i w rzeźni, teraz już wiem co i jak więc element zaskoczenia odpada
            w końcu będę drugi raz jechał i tym razem bez pasażera

a trocin do tej pory ani na przecince na górkę ani na strzelnicę nie wjechał tylko koleiny i doły robi

więc kto tu jest miękki
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Spoko loko,
              się zobaczy co i jak i na wąwozach i w rzeźni, teraz już wiem co i jak więc element zaskoczenia odpada
              w końcu będę drugi raz jechał i tym razem bez pasażera

a trocin do tej pory ani na przecince na górkę ani na strzelnicę nie wjechał tylko koleiny i doły robi

więc kto tu jest miękki

No jak to kto jest miekki, chyba juz wiadomo Widać elegancko

Ty jak miales Terese to ani na przecinke ani na gore pod strzelnice nawet nie probowales wjezdzac Twoja Tereska nawet porzadnego terenu nie widziala

Ale dobra juz, mialem nie mowic... Na Stanisławce na OeSach sie wykazesz Kat to kat, da rade

PS Nie ma to jak sie z Junakiem poprzekomarzac od rana i od miekkich faj powyzywac A ja zaraz sie ubieram i jade poryć wąwozy

Pzdr

Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Odezwał się ten co na Shinko jeździł małą teresą a ja na tourancach dużą

Dawaj zdjęcia terenu jak wrócisz, wczoraj u nas padało cały dzień prawie wiec może być ciekawie na tej glinie i lessie, oby nie padało na koniec marca bo będzie nieciekawie.
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                sigpic

Komentarz

Wróciliśmy z objazdu Krótko mowiac masakra... w terenie walka o zycie...

Enduro nie klęka
                  R 1100 GS '99 - limonka
                  Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Kur..a jednak będę potrzebował więcej holowników Trocin zbieraj ekipę jakiś silnych i wysportowanych jeźdźców i uprzedź ich że nie będzie łatwo
                    sigpic

Komentarz

Kur..a jednak będę potrzebował więcej holowników Trocin zbieraj ekipę jakiś silnych i wysportowanych jeźdźców i uprzedź ich że nie będzie łatwo
                      ooooo, bardzo dobrze, wezmę kamerkę i trochę się pośmieję

* już na pasażera nie zwalisz

Komentarz

Zamieszczone przez kate Zobacz posta
                        ooooo, bardzo dobrze, wezmę kamerkę i trochę się pośmieję
                        zobaczymy kto i z kogo
                        sigpic

Komentarz

hmm........ ciekawe kto będzie miał więcej pomagierów

Komentarz

hmm........ ciekawe kto będzie miał więcej pomagierów
                            Ja Ci pomogę Czeczen jakby co, scyzory!!!

Komentarz

Zamieszczone przez marianxtz Zobacz posta
                              Ja Ci pomogę Czeczen jakby co, scyzory!!!
                              czeczen to potrzebował holowników na każdej górce na przecince więc marian poćwicz dobrze przed wyjazdem
                              sigpic

Komentarz

Wlasnie, dobrze by bylo zeby ktos wzial kamerke na kask... I jakis lepszy aparat, bo okazji do ciekawych fot bedzie sporo....
                                Powiem wam jedno - jak bedzie tak mokro jak wczoraj to macie przejebane Im ciezszy sprzet tym gorzej, a nadmiar mocy przeszkadza PAŁA nie działa Jak ktos bedzie jakims lekkim wscieklakiem to da sobie rade, ale sprzety typu ST... - nawet na dobrych gumach jest walka o zycie....
                                Ale wszystko wskazuje na to ze bedzie bardziej sucho, a jak nie to powalczymy ze dwie godziny powyciagamy sie i wrocimy na impreze i na tor
                                Enduro nie klęka
                                R 1100 GS '99 - limonka
                                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
                                X