Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia
Z kamerka to trzeba by gadać z Adamem bo nikt z nas nie ma takiego sprzętu na stanie
Jest jeszcze trochę czasu do imprezy więc będę się starał coś zorganizować.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
1. trocin (Super Super Tenere )
2. czeczen (XTZ 750)
3. marcinjunak (KTM 950)
4. AdamB (XTZ 660)
5. Safi (XTZ 660) O ile jutro teresa odpali - ale to i tak będzie docieranie
6. marianxtz - jeżeli testy teresy przebiegną prawidłowo i czeczen powie, dasz radę, to jadę.
7. kate (XTZ 750) bez ale, jestem i już - chce cytrynówe !!!
8. Sobczaq (XTZ 750) też sem na pewno bedem
9. Gruby88 (XTZ 750) & Remek (XL 600V)
suzukidr.pl :
jjank + ekipa (ktm exc 200, rmz 250, crf 450 itp. same wscieklaki)
rzadki (ktm 520 exc)
Renard (dr 600)
ark + 2 (dr 650 + AT + cos)
Piesy (nx 650)
burczas80 (dr 750)
AlbeDR + kilka osób (DR 350 itp.)
dawiDR650 (DR 650)
michal800 + 1 (DT 125, EXC 520)
Lukasz (DR 650)
Pawel (KTM 690R)
„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
w sprawie dyplomów gadałem z fisherkingiem, terz ma zapierdol w pracy ale ogarnie wszystko jak trzeba w poniedziałek, proponował bym się na razie wstrzymać z publikowaniem bo będzie klasa wszystko zrobione, podobnie jak kalendarze, człowiek wie co robi i jak to powinno wyglądać
no ale pomysłów nigdy za wiele
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
w sprawie dyplomów gadałem z fisherkingiem, terz ma zapierdol w pracy ale ogarnie wszystko jak trzeba w poniedziałek, proponował bym się na razie wstrzymać z publikowaniem bo będzie klasa wszystko zrobione, podobnie jak kalendarze, czÅ‚owiek wie co robi i jak to powinno wyglądać
Komentarz