Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia
He he no i dobra wiadomość, Trocin jedzie z nami przełożyli mu lot na wtorek.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Możemy wstępnie ustalić godzinę wylotu z Warszawy na 10:00 z centrum?
Dla mnie ok. Nikt jeszcze nie dawał znaku życia co i jak, a gdzie sie spotkamy?
Ja będę musiał jeszcze zajechać do Pretora do sklepu po koszulki adv więc możemy polecieć na spokojnie przez konstancin i Góre Kalwarie jeśli będzie Wam pasowało.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Ja będę musiał jeszcze zajechać do Pretora do sklepu po koszulki adv więc możemy polecieć na spokojnie przez konstancin i Góre Kalwarie jeśli będzie Wam pasowało.
Hehe, super, właśnie taki był pierwotny plan, bo tamtejsze szosy są bardzo fajne; ciekawsze niż szosa lubelska...
Plan jest coby się spotkać na pl. Teatralnym, albo Bankowym.
Ale mnie zazdrość żre.Wczoraj przywiozłem na busie do W-wy swoją Tereskę żeby dobić do Was chociaż w sobotę wieczorem-a tu zonk-w niedzielę chyba też tyram.....Ale dzisiaj po 17-tej trochę po okolicach Raszyna się pokręciłem....
he he klolega gruby88 przestraszył się loży szyderców i wymięka mówi że zimno będzie i w ogóle deszcz ma padać
ja to coś widzę miękka fajka chyba
sigpic
Komentarz