Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia
he he klolega gruby88 przestraszył się loży szyderców i wymięka mówi że zimno będzie i w ogóle deszcz ma padać
ja to coś widzę miękka fajka chyba
Koledzy Ku..wa
„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Hejka!
Z racji braku motka będę jechać z Wwy samochodem w sobotę niezbyt późnym popołudniem (w sumie jeszcze nie myślałam o której) co by na ognicho zdążyć. Jeżeli ktoś chciałby się zabrać, proszę o info na prv.
Pozdrawiam,
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Wiadomość telefoniczna z trasy dojazdowej grupy W-wa godzina 12:50 ....
"piiii ,piiiiii ,piiiiiii, dopiero ,piiii, piiii jesteśmy piiiiiii , piiiiiiiiii ,piiiiiiiiii , w piiiiiiiiiii , piiiiiiii, Górze piiiii,piiiiiii ,Kalwarii piiiiiiii,piiiiiiii,piiiiiiii ja piiiii !!! śnieg piiiiii, grad piiiii, pada piiiii,piiiiiii nie wiedzą piiiii że piiiiii te piiiii motocykle piiii mają piiiiii jakieś piiiii inne piiii biegi..... niż piiiii,piiii jedynka piiii i dwójka !!!!piiiii,piiii,piiiiiii do zobaczenia piiiiiiiiiiiiiii " - koniec cytatu
Junak pił wódkę jakby to była herbata i popijał energetykiem? Wiedziałem
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Pięknie było
Pogoda ... hmm... jak to pogoda - zmienną jest - sprawdziło się przysłowie "w marcu jak w garncu" a i kwietniowe też można dopasować Mieliśmy wszelkie możliwe konfiguracje pogodowe i delikatne szuterki były lekko rozmięknięte
Gospodarz się rozchorował... 38stopni a pomimo tego z determinacją prowadził całą imprezę
Dziewczyny okazały się największymi twardzielami (twardzielkami?) - nikt nie odważył się przejechać przez "rzeźnię" .... a Lepris z Kate TAK !!!
Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich - było zaj.......
Komentarz