Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
    he he klolega gruby88 przestraszył się loży szyderców i wymięka mówi że zimno będzie i w ogóle deszcz ma padać

ja to coś widzę miękka fajka chyba
    Koledzy Ku..wa
    „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

Hejka!
      Z racji braku motka będę jechać z Wwy samochodem w sobotę niezbyt późnym popołudniem (w sumie jeszcze nie myślałam o której) co by na ognicho zdążyć. Jeżeli ktoś chciałby się zabrać, proszę o info na prv.

Pozdrawiam,
      Gosia
      Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Inspiracja na jutro ....

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
          Inspiracja na jutro ....
          Straszysz czy chcesz lepiej rozreklamować??

Komentarz

Zamieszczone przez ark Zobacz posta
            Straszysz czy chcesz lepiej rozreklamować??
            oczywiście że zachęcam

poza tym - co to za błoto? ....to "pikuś" a nie błoto - znajdziemy lepsze ...

Komentarz

Wiadomość telefoniczna z trasy dojazdowej grupy W-wa godzina 12:50 ....

"piiii ,piiiiii ,piiiiiii, dopiero ,piiii, piiii jesteśmy piiiiiii , piiiiiiiiii ,piiiiiiiiii , w piiiiiiiiiii , piiiiiiii, Górze piiiii,piiiiiii ,Kalwarii piiiiiiii,piiiiiiii,piiiiiiii ja piiiii !!! śnieg piiiiii, grad piiiii, pada piiiii,piiiiiii nie wiedzą piiiii że piiiiii te piiiii motocykle piiii mają piiiiii jakieś piiiii inne piiii biegi..... niż piiiii,piiii jedynka piiii i dwójka !!!!piiiii,piiii,piiiiiii do zobaczenia piiiiiiiiiiiiiii " - koniec cytatu

kto zgadnie z kim przeprowadzona była rozmowa???

Komentarz

z misiem przeklinakiem
                sigpic

Komentarz

No nie wiem, ale jak sobie przypomnę naszą wymianę zdań z junakiem to bym jego obstawiał.
                  Jak ktoś był ten pamięta
                  ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Jaki snieg i grad? U mnie sloneczko piekne, wlasnie wrocilem z trasy sprawdzalem czy przejezdna no i jest ok, sporo mniejsze bloto niz liczyłem
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

ależ Wam zazdroszczę. Ja znowu w weekend w robocie siedzę.
                      Fuck
                      "ja to ja, więc jako ja chcę być znany"
                      =>
                      Motocyklowy Klub Podróżników STRANGERS.PL

Komentarz

Na szybko 3 foty

Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Junak pił wódkę jakby to była herbata i popijał energetykiem? Wiedziałem
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                            Junak pił wódkę jakby to była herbata i popijał energetykiem? Wiedziałem
                            Słynna wódka z RedBulem?
                            --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Marcin potrafi wypić... jeden kieliszek.

Komentarz

Pięknie było
                                Pogoda ... hmm... jak to pogoda - zmienną jest - sprawdziło się przysłowie "w marcu jak w garncu" a i kwietniowe też można dopasować Mieliśmy wszelkie możliwe konfiguracje pogodowe i delikatne szuterki były lekko rozmięknięte
                                Gospodarz się rozchorował... 38stopni a pomimo tego z determinacją prowadził całą imprezę
                                Dziewczyny okazały się największymi twardzielami (twardzielkami?) - nikt nie odważył się przejechać przez "rzeźnię" .... a Lepris z Kate TAK !!!
                                Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich - było zaj.......

Komentarz

Pracuję...
                                X