Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

tu tylko wybrane na smaka tego jest tyle, że to trochę potrwa, będą do ściągnięcia na picassie

Komentarz

Link do zdjęć z mojego aparatu: https://picasaweb.google.com/1174895...eat=directlink

Komentarz

Dzięki wszystkim za fajną zabawę!!! Tak ja powiedziałem tyle lat na asfalcie i ch..... z tego. Trochę błota i piasku i człowiek nie umie jeździć!!!

Jak to sam o sobie powiedziałem:
        " motor gwizda tylko kierowca piz......!!!
        ... takie życie

Komentarz

I również foty z mojego aparatu
          Potrzeba włóczęgi wchodzi w krew. O, wiem dobrze, od dawna mam tę truciznę w żyłach.
          [Mój chłopak, motor i ja, Halina Korolec-Bujakowska]

Komentarz

Mati wielkie dzięki za zarażenie nieuleczalną chorobą przenoszoną manetką gazu, gdybyś jednak chciał wrócić na asfalty - to daj znać odkupię pomarańczę
            Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

A podobno enduro nie klęka

Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Fajną pojeżdżawkę mieliście. Nie ma to jak świeża terapia błotna dla motóra i jeźdźca, niektórzy za to słono płacą w SPA.
                My też zawsze szukamy tych szybki, szerokich szuterków i jakoś nigdy się nie udaje, więc kończymy w błocie po ośki.

Komentarz

Usunęliśmy wątek z multimediami z offu, bo i tak wszystko jest wrzucane tutaj.
                  Sobczaq umieścił tam swoje filmy, poniżej dorzucam pierwszy z listy.

Edit: albo i wrzucę wszystkie.

Raz, dwa, trzyyyy!

Rejli Safi

Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

będzie więcej

Komentarz

Czesc, tu Piotrek (ten co na tej kosiarce z Wami w sobote jezdził), przylazłem po lince z forum DR
                      Dodam coś od siebie:

Pozdro!
                      XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

Fajne pamiątki

To do następnego
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

jeszcze raz dzięki za spas imprę !

Komentarz

powiem, Wam, że szkoda, że taką pogodę trafiliście, dzisiaj pojechałem samym offem ponad 100km na michelinach t66, po tamtych terenach i nawet nie ublocilem XLki, błoto wyschło blyskawicznie (nie licząc rzeźni, ale gdybym nie jechał sam to pewnie bym się przedarł), jest w okolicy bardzo duzo fajnych miejscówek, są jaskinie pod Nałęczowem, są kamieniołomy w Janowcu, plaże, piaskowe lasy i bagienka w kierunku Opola

widok na Krowią Wyspę, na ktorą na sięwjechać na moto przy niskim stanie Wisły:

zamek w Janowcu:
                            XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

Co się odwlecze to nie uciecze
                              Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

jaaaaaaaaa pier...le Was poje...ło jakieee błoto k....waaa, jak później do biedronki wejść

Komentarz

Pracuję...
                                X