Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Safi Zobacz postaJak to ujął Trocin - przelot po lekkim offie
Zdjęcia:
P1270913.jpg
Filmy:
Komentarz
-
Saffi nie martw się pewnie kamera miała mały fps i klatki powypadały
jjanek200 rzeźnie powtórzymy, ale jak te sliki wymienię, a Wodor Yz250f zrobi i dowiezie xD zresztą pewnie bym dalej wjechała,
gdyby nie błąd na koleinie, który mi impet odebrałjeszcze się może jeździć (a raczej przetaczać) do jesieni lepiej nieco nauczę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez jjanek200 Zobacz postapowiem, Wam, że szkoda, że taką pogodę trafiliście, dzisiaj pojechałem samym offem ponad 100km na michelinach t66, po tamtych terenach i nawet nie ublocilem XLki, błoto wyschło blyskawicznie (nie licząc rzeźni, ale gdybym nie jechał sam to pewnie bym się przedarł), jest w okolicy bardzo duzo fajnych miejscówek, są jaskinie pod Nałęczowem, są kamieniołomy w Janowcu, plaże, piaskowe lasy i bagienka w kierunku Opola
widok na Krowią Wyspę, na ktorą na sięwjechać na moto przy niskim stanie Wisły:
zamek w Janowcu:
To na następny raz trzeba taką pogodę zamówić!!!!Ostatnio edytowany przez MatiKTM520exc; 2631.
Komentarz
-
Link nie bangla
Zamieszczone przez Sobczaq Zobacz posta<niestety nie mam już możliwości edycji poprzedniej wiadomości - proszę moda o posklejanie tego, w miarę możliwości>
Parę fotek:
W weekend pewnie jeszcze coś dorzucę.
Komentarz
-
słuchajcie, my to cienkie bolki z tym jednym jajkiem byliśmy
560156_337901556257488_140261906021455_848133_1440587722_n.jpg
Komentarz
-
w Lany Poniedzialek polało się 15l mieszankipogoda idealna, mina pracownika BP w Puławach patrzącego na mnie i mojego pierdzika 15min po rzeźni bezcenna
góra 3 krzyży w Parchatce:
ruiny "esterki" w Bochotnicy
niech fotki będą pomysłem gdzie mozna zrobic odpoczynek podczas przyszłych trocinowych zlotów, aczkolwiek wjazd sprzętem 200+kg do esterki moze byc ciekawy, pzdrXL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525
Komentarz
Komentarz