Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Siema znalazlem https://www.sokolidwor.pl/pl/ czekam na kosztorys jest tylko jedna opcja z wyżywieniem sniadanie obiadokolacja i ognisko. Jak będę wiedział jakie koszta daje znać. Przydało by się datę ustalić jakaś.
Jakby co mogę pojechać nad Zalew i popytać na miejscu, zrobić wizję lokalną. Ten Sokoli Dwór to może być słabe rozwiązania, oni w weekendy imprezy, wesela itp.
Jakby co mogę pojechać nad Zalew i popytać na miejscu, zrobić wizję lokalną. Ten Sokoli Dwór to może być słabe rozwiązania, oni w weekendy imprezy, wesela itp.
Rozmawiałem z gościem i mówił że nią ma problemu ze lotem
Myślę że jak zajmujemy wszystkie 20 miejsc na weekend, to raczej nikt już nie będzie nic tam robić...tym bardziej jak usłyszy że zlot motocyklowy. A jak już jednak jakieś wesele by było, to wypijemy za zdrowie Panny młodej i może nawet zaprosimy na moto...hehejeje
Mi to wszystko jedno gdzie, w jakich warunkach i co będzie do jedzenia. Jeśli tylko termin pozwoli to będę
Teraz słabo z czasem ale wiosennym mogę się zająć
Trusek... nie ma co się zastanawiać
uśrednić cenę za te 20 miejsc co mają , po równo .... plus bierz 2 śniadania i obiad ( kolacji bym nie brał , bo to nie wiadomo jak wszyscy się zjadą) ...jak dobrze liczę to wychodzi po 250 na głowę + bym zaokrąglił do 300zł i jest na te paczki drewna, wydatki inne, itp...
Nie ma co kombinować... Klep termin jak podałeś weekend, podlicz wszystko i rozpocznij listę...
Ps. oczywiście jak propozycja dodatkowego żarcia na ognisko z oferty ...też mi nie przeszkadza...nie wiem jak inni
Komentarz