A ja niestety nie dotrę także jakby ktoś się decydował na ostatnią chwilę to łóżko się zwolniło
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Robimy jakis zlot na Jesieni
Zwiń
X
-
Ja już w domu, bardzo sie ciesze, ze udalo sie chociaz na te chwile wpasc z Wami zobaczyc! Trusek - ZA-JE-BIS-TA organizacja i miejsce! Dzięki!
IMG_9338.jpg
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Dzięki za organizację,
na wiosnę jedziemy nad jezioro i rybkę do Tomka
Żałuję tylko że znów się pospieszyłem i nie zrobiliśmy grupowego zdjęcia z flagą.
Do następnego.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
też w domu... na pierwszym postoju mało teresa nie wyglebowała...przyznać się kto mi boczna podpiłował...heheheh.
IMG_20231008_132457_418.jpgZałączone pliki
Komentarz
-
IMG_20231007_193819_106.jpg Po za tym git... spotkanie i Trusek na medal!!! ekipa jak zawsze...pełna kultura....
A Junakowi już dziękujemy....BŁŁAAAHAHAHAHAHAHAH
IMG_20231007_193807_358.jpgOstatnio edytowany przez Pawloo78; 4828.
Komentarz
-
Komentarz
-
Dziękuję bardzo w swoim i Danieli imieniu, zlot klasa, miejscówka fajna, obyło się bez dymu, mały paw Junaka urozmaicił kolację w sobotę.
Powrót mimo, że blisko był ciekawy, wiatr zwiewał nas z asfaltu, poza nim ta mokra trawa dawała świetna trakcję, jedna kąpiel w błocie na koniec i już w domu.
Dziękujemy i do zobaczenia!Załączone pliki
Komentarz
-
Zamieszczone przez Janas_WaWa Zobacz postaTrusek wyznaczyłeś nowy poziom miejscówki 😁
Tomek, czytałeś? Możesz teraz od razu zacząć szukać miejscówki gdzie kaloryfery grzeją jeszcze w maju
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz